Libnet.ro
UNICEF

06:00

Valeriu Zgonea: Referendumul pe Constitutie nu va mai avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Zgonea: Referendumul pe Constitutie nu va mai avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca, in conditiile in care presedintele Traian Basescu a atacat la Curtea Constitutionala legea privind pragul la referendum, consultarea populara pentru validarea modificarii Constitutiei nu va mai putea avea loc in 2014 odata cu primul tur al prezidentialelor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Zgonea: Referendumul pentru Constitutie nu va mai avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca referendumul privind modificarea Constitutiei nu va mai putea avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor.

Zgonea: Referendumul pentru modificarea Constitutiei NU VA MAI AVEA LOC odata cu primul tur de alegeri prezidentiale

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca in conditiile in care presedintele Basescu a atacat la CC legea privind pragul la referendum, consultarea populara pentru validarea modificarii.

Valeriu Zgonea: Referendumul pentru Constitutie nu va avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, sambata, ca referendumul privind Constitutia nu va mai avea loc odata cu primul tur al prezidentialelor, relateaza Mediafax. Decizia a fost.

Valeriu Zgonea: Cred ca se gasesc resurse financiare pentru a asigura prezenta fiecarui parlamentar la Rosia Montana

O decizie a parlamentarilor referitoare la proiectul Rosia Montana trebuie sa se ia in cunostinta de cauza, cel mai probabil gasindu-se resurse pentru a fi asigurata din partea celor doua Camere prezenta lor in aceasta zona, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit Agerpres.

Valeriu Zgonea: Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un eventual val de imigranti sirieni

Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un val de imigranti sirieni care ar putea aparea in urmatoarea perioada, mai ales in contextul discutiilor despre aderarea la spatiul Schengen, a declarat vineri, la Bruxelles, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Oficialul roman a discutat chestiunea cu comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, in conditiile in care Bulgaria se confrunta deja de cateva saptamani cu un val de imigranti sirieni, noteaza Agerpres.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

In perspectiva luarii unei decizii in Parlament in legatura cu proiectul Rosia Montana, deputatii si senatorii se pregatesc sa viziteze comuna din Apuseni, devenita in ultima vreme celebra datorita controverselor iscate de preconizata exploatare miniera. Primul care va ajunge la Rosia Montana este presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar.

Dan Sova, despre investitiile ce vor avea loc, la Income

Ministrul marilor proiecte, Dan Sova, la ora marilor intrebari despre resurse, infrastructura si industrie. Pana cand se mai lasa asteptate adevaratele investitii majore si ce face guvernul pentru a salva un .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )