Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea: Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un eventual val de imigranti sirieni

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Zgonea: Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un eventual val de imigranti sirieni

Romania trebuie sa arate ca este capabila sa gestioneze un val de imigranti sirieni care ar putea aparea in urmatoarea perioada, mai ales in contextul discutiilor despre aderarea la spatiul Schengen, a declarat vineri, la Bruxelles, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Oficialul roman a discutat chestiunea cu comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, in conditiile in care Bulgaria se confrunta deja de cateva saptamani cu un val de imigranti sirieni, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, viziteaza Rosia Montana

In perspectiva luarii unei decizii in Parlament in legatura cu proiectul Rosia Montana, deputatii si senatorii se pregatesc sa viziteze comuna din Apuseni, devenita in ultima vreme celebra datorita controverselor iscate de preconizata exploatare miniera. Primul care va ajunge la Rosia Montana este presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar.

Valeriu Zgonea: in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea a avertizat si ca in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie, iar declaratiile lui Crin Antonescu irita oamenii de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )