Libnet.ro
UNICEF

19:16

Valul Roman, fortificatia care se vede din spatiu

România Liberă România Liberă,
Valul Roman, fortificatia care se vede din spatiu

In ansamblul vestigiilor romane de la Galati exista si una careia multa vreme nu i-a fost acordata importanta. Este vorba de Valul Roman, o fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjura pe la sud, vest si nord, asezarea romana de la Barbosi-Tirighina, situata pe teritoriul de astazi al Galatiului. continuă pe România Liberă

Cum puteti vedea din spatiu planeta Pamant live, in HD [VIDEO]

Terra este un loc miraculos, iar in HD arata cu atat mai bine, motiv pentru care, de acum,putem vedeaplaneta Pamant din spatiu. Este incredibil cu ce proiecte se indeletnicesc unele companii si institutii ale statului american. in acest caz particular, numele companiei este populara SpaceX, iar numele proiectului este High Definition Earth Viewing sau HDEV. Desi in trecut au existat multe documentare cu cadre filmate in spatiu, creatorii Gravity, un film realizat in mare parte prin efecte speciale, ne-au trezit [].

NASA a lansat un serviciu de streaming din spatiu, in timp real

NASA a lansat un serviciu de streaming care transmite imagini neintrerupte cu Terra, vazuta de pe Statia Spatiala Internationala ISS), in timp real, cu ajutorul a patru camere video de inalta definitie, informeaza dailymail. co. uk .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )