Libnet.ro
UNICEF

09:31

Vasile Blaga: Conducerea PDL va discuta saptamana viitoare masuri referitoare la cei care critica partidul din interior

Hotnews Hotnews,
 Vasile Blaga: Conducerea PDL va discuta saptamana viitoare masuri referitoare la cei care critica partidul din interior

Biroul Permanent National al Partidului Democrat Liberal va lua in discutie, in sedinta de saptamana viitoare, luarea unor masuri referitoare la unii democrat-liberali care au formulat critici la adresa conducerii partidului, printre care Cristian Preda, Theodor Paleologu si Teodor Baconschi, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, luni, la finalul Colegiul Director National al formatiunii, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: Conducerea PDL va discuta saptamana masuri referitoare la cei care critica partidul din interior

Biroul Permanent National al Partidului Democrat Liberal va lua in discutie, in sedinta de saptamana viitoare, luarea unor masuri referitoare la unii democrat-liberali care au formulat critici la adresa conducerii partidului, printre care Cristian Preda, Theodor Paleologu si Teodor Baconschi, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, luni, la finalul Colegiul Director National al formatiunii, citat de Agerpres.

Blaga, ultimatum pentru Preda, Baconschi si Paleologu: Vom lua masuri saptamana viitoare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat astazi, intrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, ca decizia se va lua saptamana viitoare.

Praful si pulberea se vor alege de cei care parasesc PDL. Declaratia furioasa a lui Vasile Blaga

Praful si pulberea se vor alege de cei care parasesc PDL, a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga. Liderul democrat a aratat ca oricine isi are locul in PDL, dar sa vina la munca. Nu o data.

Vasile Blaga, la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea PDL: Praful si pulberea se vor alege de cei care pleaca din partid

Presedintele PDL,Vasile Blaga, a spus, duminica, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea formatiunii politice, ca praful si pulberea se vor alege de cei care vor pleca din partid, adaugand ca.

Vasile Blaga, la Congresul UDMR: Maghiarii au fost un partener loial, care niciodata nu a tradat

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Congresul UDMR, ca negocierile privind colaborarile cu UDMRmerg greu, dar ca, atunci cand se finalizeaza, maghiarii devin un partener loial, care nu.

Vasile Blaga, la Congresul UDMR: Va trebui sa depunem eforturi pentru o actiune conjugata, comuna in Opozitie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca partidele din Opozitie va trebui sa stranga randurile pentru a fi mai eficiente, punctand ca democrat-liberalii au avut intotdeauna o buna colaborare.

Asa da ministru. Vosganian lucreaza si sambata: Saptamana viitoare va fi publicat un ...

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, spune ca va fi publicat un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim si ca ii va prezenta premierului un plan care vizeaza gasirea unei finantari de 25 de milioane de euro, care sa permita plata utilitatilor si achizitia de materie prima suplimentara, titreaza Mediafax. Saptamana viitoare vom publica anuntul de oferta pentru Oltchim, care este un anunt prealabil. El nu este un caiet de sarcini propriu-zis, ci este o tentativa de a vedea care este .

Vosganian: Un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim va fi publicat saptamana viitoare

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a precizat, ieri, ca un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim va fi publicat saptamana viitoare, pentru a testa interesul potentialilor investitori, conform HotNews. ro.

Varujan Vosganian: Un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim va fi publicat saptamana viitoare

Un anunt prealabil de oferta pentru Oltchim va fi publicat saptamana viitoare, pentru a testa interesul potentialilor investitori, a anuntat, vineri, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent la manifestarile organizate in localitatea argeseana Golesti cu ocazia implinirii a 138 de ani de la infiintarea PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )