Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vasile Blaga, despre fuga lui Victor Ponta de premierii veniti la Bucuresti: Da dovada de inconstienta si frica. Crede ca trece ca rata prin apa

B1 B1,
Vasile Blaga, despre fuga lui Victor Ponta de premierii veniti la Bucuresti: Da dovada de inconstienta si frica. Crede ca trece ca rata prin apa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, inainte de congresul PPE de la Bucuresti, ca despe programul politic ce urmeaza sa se adopte in zceste zile se va vorbi cel putin 20 de ani. Congresul. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre lansarea candidatilor USL in acelasi timp cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, atata fac

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat miercuri la Palatul Parlamentului ca decizia USL de a-si lansa candidatii la alegerile parlamentare in aceeasi zi cu Congresul PPE la Bucuresti denota lipsa de.

Ce parere are Jose Manuel Barosso despre intalnirea cu Victor Ponta

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a catalogat buna si constructiva intrevederea cu premierul Victor Ponta, precizand ca au discutat despre sistemul judiciar si despre absortia fondurilor.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

Vasile Blaga, la Congresul PPE: Populismul este in crestere. Partidul Popular European, singura forta capabila de revigorare a Europei

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat in discursul care a marcat inceperea sesiunii plenare a Congresului PArtidului PopularEuropean PPE) la Bucuresti ca PPE este singura forta capabila sa duca la bun.

Vasile Blaga: UE a sanctionat tentativa USL de a lovi in institutiile statului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri,in timpul pregatirilor pentru Congresul PPE de la Bucuresti, ca Uniunea Europeana a sanctionat tentativa USLde a lovi in institutiile statului in timpul.

Victor Ponta s-a intalnit cu omologul moldovean Vlad Filat, cu care a discutat despre realizarea gazoductului Iasi-Ungheni

Primul-ministru Victor Ponta s-a intalnit miercuri, la Palatul Victoria, cu omologul sau moldovean Vlad Filat, in cadrul intrevederii cei doi premieri stabilind calendarul concret al realizarii gazoductului Iasi-Ungheni si a responsabilitatilor in gestionarea acestuia, informeaza un comunicat al Guvernului.

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

Victor Ponta la mitingul USL: Nu ne putem opri, anul acesta trebuie sa mergem pana la capat

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are constiinta functiei pe care o are. Nu-si da seama ca e premier si vorbeste intruna

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat duminica seara, comentand afirmatiile premierului Victor Ponta despre buget, ca acesta nu are constiinta functiei pe care o are si vorbeste fara sa stie ca vorbele sale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )