Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vasile Blaga, despre scandalul stenogramelor: Este un moment peste care va trebui sa trecem, sa invatam cu totii din el. Atanasiu s-a sanctionat singur

B1 B1,
Vasile Blaga, despre scandalul stenogramelor: Este un moment peste care va trebui sa trecem, sa invatam cu totii din el. Atanasiu s-a sanctionat singur

Copresedintele PNL Vaslie Blaga a declarat luni, referitor la scandalul stenogramelor din vechiul PNL, ca nu i-a facut placere sa afle care au fost discutiile dintre liderii liberali si ca este un moment peste. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre scandalul stenogramelor: Este un moment peste care va trebui sa trecem, sa invatam cu totii din el. Atanasiu s-a sanctionat singur (VIDEO)

Copresedintele PNL Vaslie Blaga a declarat luni, referitor la scandalul stenogramelor din vechiul PNL, ca nu i-a facut placere sa afle care au fost discutiile dintre liderii liberali si ca este un moment peste.

Blaga, despre scandalul din PNL: Afirmatiile lui Atanasiu m-au deranjat. Nu m-am simtit folosit

Vasile Blaga, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat la plecarea din sediul partidului ca stenogramele pe care le-a citit in presa nu i-au facut nicio placere. Este un moment peste care trebuie sa trecem deoarece acest proiect, Partidul National Liberal, este un proiect foarte important. Atanasiu a fost sanctionat, in sensul ca a fost nevoit sa iasa public si sa dea explicatii.

Vasile Blaga, despre stenogramele sedintei de la Bistrita: Nu mi-a facut nicio placere sa le citesc. Trebuie sa trecem peste acest moment

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca nu i-a facut nicio placere sa vada stenogramele sedintei pe care a avut-o Teodor Atanasiu cu lideri din fostul PNL la Bistrita, potrivit carora Atanasiu a spus ca Blaga ne tine vulnerabili si a acuzat ca fostul lider PDL nu e in stare sa aduca un senator.

Ludovic Orban, despre scandalul stenogramelor din PNL: Trebuie sa mergem mai departe

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a infirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, ca in interiorul PNL ar exista un scandal in legatura cu stenogramele aparute in presa, in care, la o.

Predoiu, despre scandalul stenogramelor: Avem un proiect mult prea important pentru a ne impiedica de declaratiile lui Atanasiu (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat, luni, in urma declaratiilor facute de Teodor Atanasiu ca liberalii au fost intr-o mica criza. Avem un proiect mult prea important pentru a ne impiedica de cateva.

Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important

Co-presedintele PNL Arad Gheorghe Falca a declarat luni ca dincolo de scandalul stenogramelor din vechiul PNL, important este proiectul politic al Partidului National Liberal. Este un moment peste care noi trebuie.

Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important (VIDEO)

Co-presedintele PNL Arad Gheorghe Falca a declarat luni ca dincolo de scandalul stenogramelor din vechiul PNL, important este proiectul politic al Partidului National Liberal. Este un moment peste care noi trebuie.

Senatorul Teodor Atanasiu il acuza pe co-presedintele PNL Vasile Blaga ca nu vrea sa ajunga la guvernare

Co-presedintele PNL Vasile Blaga este acuzat de cel mai important lider al vechiului PNL, senatorul Teodor Atanasiu, ca nu vrea sa ajunga la guvernare, scrie stripesurse. ro. De asemenea Atanasiu mai spune ca singura.

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

Deputat PNL, despre legiferarea bacsisului: Este o operatiune strict de imagine a Guvernului

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat ca fiscalizarea bacsisului este o operatiune de imagine a Guvernului, oamenii care au emis ordonanta fiind cei din categoria care nu si-au platit consumatia vreodata, si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )