Libnet.ro
UNICEF

20:16

Vasile Blaga: Forta Civica va fuziona prin absortie cu PDL. Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Antena3 Antena3,
 Vasile Blaga: Forta Civica va fuziona prin absortie cu PDL. Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL. Seful PDl a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al. continuă pe Antena3

Vasile Blaga a anuntat ca, in urma fuziunii prin absortie a Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL

Mihai RazvanUngureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL dupa ce Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu democrat-liberalii, a anuntat, miercuri, presedintele acestora, Vasile Blaga. Am.

Blaga: Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gandul Live, ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL, anuntul urmand sa fie facut luni intr-o conferinta de presa si a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL, citeaza Mediafax.

Vasile Blaga a anuntat ca, in urma fuziunii prin absorbtie a Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL

Mihai RazvanUngureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al PDL dupa ce Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu democrat-liberalii, a anuntat, miercuri, presedintele acestora, Vasile Blaga. Am.

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. MRU va primi un post de prim-vicepresedinte

Partidul Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu PDL, decizia urmand sa fie validata astazi de conducerea democrat-liberala. Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, va ocupa functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timp ce alti cinci oameni din echipa sa vor primi posturi de vicepresedinti.

Forta Civica fuzioneaza cu Partidul Democrat Liberal: Absorbtia urmeaza sa fie aprobata miercuri de conducerea PDL

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. Decizia a fost luata de Biroul Politic National al formatiunii. in cadrul sedintei decisive au fost si cateva abtineri, potrivit B1 TV. Fuziunea prin absorbtie urmeaza sa.

Ce a negociat MRU din fuziunea Forta Civica - PDL

Mihai Razvan Ungureanu ar putea sa primeasca o functie de prim-vicepresedinte al PDL, in urma fuziunii prin absorbtie a Partidului Democrat-Liberal cu Forta Civica, formatiunea condusa de fostul premier, informeaza postul B1 TV.

Forta Civica fuzioneaza cu PDL

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. Decizia a fost luata de Biroul Politic National al formatiunii. in cadrul sedintei decisive au fost si cateva abtineri, potrivit B1 TV.

Blaga: Cred ca Uniunea Crestin Liberala PNL-PDL ar fi un nume bun pentru alianta de la prezidentiale

Presedintele PDL Vasile Blaga a anunatat astazi ca PNL si PDL vor merge la alegerile prezidentiale ca o alianta, care va purta, cel mai probabil, numele de Uniunea Crestin Liberala PNL - PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )