Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vasile Blaga: Gestul lui Tariceanu este de neacceptat, aceeasi situatie si pentru Frunzaverde (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga: Gestul lui Tariceanu este de neacceptat, aceeasi situatie si pentru Frunzaverde (VIDEO)

Presedintele PDLVasile Blaga a afirmat ca gestul lui Tariceanu de a reveni la PNLeste unul inadmisibil, cu care nu ar putea fi de acord niciodata. Tariceanu a un om care si-a tradat propriul. continuă pe B1

Vasile Blaga, dupa exit-poll: Multi se bucura inainte de vreme. in 2009, unii cantau Mihaela, dragostea mea pe la ora asta (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, dupa inchiderea scrutinului la euroalegeri, ca procentul obtinut de PDL putea fi unul mai bun, precizand ca este acceptabil in conditiile.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Vasile Blaga: Sper din tot sufletul sa avem un candidat la prezidentiale pe care si Basescu sa vrea sa-l voteze

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv, isi doreste ca si presedintele Traian Basescu sa-l voteze pe candidatul desemnat de PNL si PDL pentru prezidentiale.

Vasile Blaga, intrebat daca a fost contactat de PMP: Au alte treburi, se omoara intre ei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, in momentul in care a fost intrebat daca a fost contactat de cineva de la PMP, ca cei din partidul Miscarea Populara au alte treburi, se omoara intre ei,.

Vasile Blaga, dupa rezultatele de la ora 19.00: E acceptabil, dar sa avem rabdare

Dupa aflarea rezultatelor anuntate la ora 19. 00, presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, s-a aratat rezervat, sperand ca cifrele sa arate altfel in ceasul de pe urma.

Vasile Blaga: PDL putea mai mult. Le multumesc celor care au votat pentru viitorul lor si al Romaniei in UE

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor realizate la alegerile europarlamentare, ca PDL putea mai mult si a tinut sa le multumeasca celor care astazi si-au facut timp si au mers la vot si au votat pentru viitorul lor, pentru viitorul Romaniei in UE. Asta inseamna mai multi bani pentru Romania, bani europeni.

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur au votat impreuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a votat impreuna cu secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur. Am votat pentru viitorul european al Romaniei si pentru viitorul fiecarui cetatean al acestei tari.

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur au votat impreuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a votat impreuna cu secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur. Am votat pentru viitorul european al Romaniei si pentru viitorul fiecarui cetatean al acestei tari.

Vasile Blaga, prezent la urnele de vot: Europa inseamna mai multi bani pentru scoli si spitale (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a prezentat, duminica dimineata, la urnele de vot, pentru a-si exprima optiunea privind alegerile europarlamentare. Am votat pentru viitorul european al Romaniei, pentru.

Crin Antonescu: Tariceanu este un cadavru ambulant, este stafia unui USL pe care il intrupeaza acum imbalsamat de Ponta

Presedintele demisionar al liberalilor Crin Antonescu a vorbit, marti seara, despre Calin Popescu Tariceanu este un cadavru ambulant sistafia unui USL pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )