Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor. continuă pe România Liberă

Nastase, despre candidatura lui Marian Munteanu: Doar un iepuras pentru a consuma atentia?

Fostul premier Adrian Nastase comenteaza, intr-o postare pe blogul sau, candidatura lui Marian Munteanu la primaria Capitalei. Marturisesc, am asteptat cateva zile inainte de a comenta candidatura.

Vasile Blaga: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Grupul pentru Dialog Social: Candidatura lui Marian Munteanu nu poate decat sa submineze si sa compromita valorile unei societati deschise

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a atras dupa sine nenumarate reactii. Grupul pentru Dialog Social a avut, de asemenea, o reactie fata de candidatul Partidului National.

Razboi pe candidatura lui Marian Munteanu la Capitala. Europarlamentarul Victor Bostinaru, avertisment dur pentru PNL si Iohannis

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a lansat, de la Bruxelles, un avertisment dur catre PNL si presedintele Klaus Iohannis, pentru candidatura lui Marian Munteanu din partea liberalilor la Primaria.

Liberalii nu se lasa. Vasile Blaga, la Iasi: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti

Prezent la Iasi pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile locale din iunie, co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul nu ia in calcul sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti.

Blaga: Nu renuntam la candidatura lui Marian Munteanu. Foarte bine ca e criticata!

Copresedintele PNL Vasile Blaga nu este deranjat de criticile privind candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL si crede ca sunt nefondate acuzatiile, potrivit carora Munteanu va schimba linia unui partid cu 1. 000 de membri doar in Consiliul National.

Basescu pune tunurile pe Blaga si vorbeste despre candidatura la primaria generala: Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei candida

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur intr-un mesaj pe Facebook pe Vasile Blaga si a spus ca este gata sa intre in cursa pentru Primaria Generala daca va candida si copresedintele PNL.

Ludovic Orban nu comenteaza candidatura lui Marian Munteanu la Primarie, intrucat asa a decis PNL

Fostul prim-vicepresedinte al PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat joi dimineata la Sectia 23 Politie din Bucuresti, pentru a fi verificat conform procedurii controlului judiciar.

Cristian Preda cere PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Nu are legatura cu profilul de centru-dreapta asumat de cei care au votat de-a lungul timpului cu formatiuni liberale

Europarlamentarul Cristian Preda solicita PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei. intr-un mesaj postat pe Facebook, Preda afirma ca aceasta candidatura este o eroare si nu.

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )