Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vasile Blaga: Liviu Dragnea incearca sa isi fenteze colegii cu legea privind salariile primarilor

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga: Liviu Dragnea incearca sa isi fenteze colegii cu legea privind salariile primarilor

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, vineri seara, la Constanta, ca legea propusa de PSD privind salariile primarilor nu va trece de Curtea Constitutionala, fiind un demers populist al lui. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, despre legea pensiilor speciale pentru alesii locali: Nu este normal sa le aiba nimeni. Primarii au nevoie de salarii

Copresedintele liberalilor Vasile Blaga a declarat ca PNL nu este de acord cu legea pensiilor speciale pentru alesii locali, specificand ca acesta nu este decat un demers populist al.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, la DNA

Bombonica Prodana, fosta sotie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost audiata vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a ajuns la DNA

Fosta sotie a presedintelui PSD Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a venit vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata. Bombonica Prodana nu a dorit sa faca declaratii presei.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, audiata la DNA in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Bombonica Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri al Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu. in acest caz mai sunt implicati fostisefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, tot mai aproape de verdictul Liviei Stanciu

Liviu Dragnea se afla intr-o situatie deloc usoara, a opinat Adina Anghelescu, joi seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Sunt trei variante: condamnare cu executare, cea mai.

Liviu Dragnea: La Sectorul 2 candideaza Mihai Toader. Are si sustinerea UNPR. Cum arata echipa completa a PSD pentru Capitala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca Biroul Permanent National al PSD l-a validat pe Mihai Toader, actualul viceprimar al Sectorului 2, in postura de candidat la alegerile locale, acesta urmand a fi sustinut si de UNPR. Astfel, PSD si-a definitivat echipa completa de candidati petru primariile Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )