Libnet.ro
UNICEF

14:03

Vasile Blaga, propus de PDL Timis pentru a candida la alegerile parlamentare

B1 B1,
Vasile Blaga, propus de PDL Timis pentru a candida la alegerile parlamentare

Vasile Blaga a fost anuntat pe lista PDL Timis cu propunerile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Propunerile BPJ al PD-L Timis trebuie validate de Consiliul de Coordonare Judetean al PD-L Timis, iar. continuă pe B1

Organizatia PDL Timis il propune pe Vasile Blaga pe lista de candidati la alegerile parlamentare

Organizatia PD-L Timis a anuntat, joi, lista cu propunerile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie pe primul loc fiind trecuta candidatura lui Vasile Blaga pentru un nou mandat de senator. Propunerile BPJ al PD-L Timis trebuie validate de Consiliul de Coordonare Judetean al PD-L Timis, urmand ca lista finala sa fie verificata de catre conducerea centrala, scrie publicatia online www. debanat. ro. Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca presedintele PDL, Vasile Blaga este ofertat si de catre organizatia PDL de Dambovita pentru a candida intr-un din colegiu din judet. Aceleasi surse sustin ca Blaga nu a luat inca o hotarare in ceea ce priveste colegiul in care va candida.

Vasile Blaga: Speram sa depunem listele pentru alegerile parlamentare ale Aliantei Romania Dreapta pana la 15 octombrie

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca spera ca pana la 15 octombrie sa se incheie toate actiunile privind candidaturile ARD pentru parlamentare, inclusiv depunerea acestora, informeaza.

PDL a depus la CCR o noua contestatie privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului/ Crin Antonescu risca sa piarda sefia Senatului

Liderul grupului PDL din Senat, Cristian Radulescu a declarat pentru Hotnews. ro ca senatorii PDL au depus o noua sesizare la CCR privind revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Camerei Superioare a Parlamentului. Contestatia a fost depusa saptamana trecuta la CCR de catre senatorii PDL in contextul in care judecatorii CCR au decis miercuri ca legea care aproba si modifica ordonanta de urgenta referitoare la competentele CCR este neconstitutionala. Prin aceasta decizie Curtea Constitutionala isi pastreaza atributiile de a analiza hotararile Parlamentului in cazul in care aceste sunt contestate. In acest context noua sesizare a PDL are sanse de a fi acceptata de CCR iar revocarea lui Blaga de la sefia Senatului sa fie declarata neconstitutionala. In cazul unei astfel de decizii Crin Antonescu isi pierde scaunul de presedinte al Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )