Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vaslui: Militar condamnat la patru ani de inchisoare pentru complicitate la talharie si furt

Antena3 Antena3,
Vaslui: Militar condamnat la patru ani de inchisoare pentru complicitate la talharie si furt

Un militar din Barlad a fost condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare dupa ce a transportat patru persoane, intre care si doi copii, pentru a comite furturi, iar in urma unei perchezitii in locuinta sa au. continuă pe Antena3

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, sentinta nu e definitiva

Gruia Stoica a fost condamnat joi de magistratii Curtii de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare, cu executare, anunta Realitatea TV. Potrivit sursei citate, avocatul Doru Bostina a fost condamnat si el la trei ani de inchisoare cu executare.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

La doar un an de cand a fost trimis in judecata, omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta. in acelasi dosar avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, Sentinta nu este definitiva.

Condamnat la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. Concubina barbatului a fost obligata sa se prostitueze in Spania

Un barbat din Cernavoda a fost condamnat de Judecatoria Medgidia la trei ani de inchisoare pentru proxenetism. El le-a obligat concubina si sora sa sa se prostitueze in Spania timp de sapte ani, castigand astfel peste 44. 000 de euro.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru cumparare de influenta. Decizia nu este definitiva, relateaza Mediafax.

Vaslui: Patru ani de inchisoare pentru un militar acuzat de complicitate la furt si talharie

Tribunalul Vaslui l-a condamnat, vineri, pe Ionut Scanteie, cadru militar la Garnizoana Barlad, la patru ani de inchisoare cu executare pentru comiterea a sase infractiuni.

Gruia Stoica, CONDAMNAT la patru ani de inchisoare

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta, in acelasi dosar avocatul Doru Bostina primind o pedeapsa de trei.

Omul de afaceri Gruia Stoica, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru cumparare de influenta

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost condamnat joi de Curtea de Apel Ploiesti la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru cumparare de influenta in legatura cu o licitatie.

Gruia Stoica, condamnat la 4 ani de inchisoare, spera ca va fi achitat

Omul de afaceri Gruia Stoica nu-si pierde speranta ca va fi absolvit de vina in dosarul in care a fost judecat pentru cumparare de influenta. Condamnat la patru ani de inchisoare, in acelasi dosar avocatul Doru Bostina primind o pedeapsa de trei ani de inchisoare, Gruia Stoica spune ca a luat la cunostinta cu tristete decizia Curtii de Apel Ploiesti si ca spera ca la recurs va fi achitat.

Gruia Stoica, patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta; vezi cat a primit Doru Bostina

Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi pentru cumparare de influenta in dosarul CFR Marfa, in care avocatul Doru Bostina a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta,.

Fost sef al unei comisii de bacalaureat din Mangalia, condamnat la doi ani de inchisoare pentru mita

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia din 2013, Gheorghe Amza, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Constanta la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )