Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un vasluian a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

România Liberă România Liberă,
Un vasluian a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un barbat a murit, in Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger pe camp, iar o femeie este in stare grava, dupa ce a sufeit aceeasi soata, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Un bucurestean a murit dupa a fost lovit de un copac doborat de furtuna de miercuri seara (FOTO, VIDEO)

Un barbat in varsta de 42 de ani din Bucuresti a decedat miercuri seara dupa ce a fost lovit de copac doborat de vantul din timpul furtunii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Viilor din Capit.

Doi oameni au murit dupa ce au fost loviti de fulger in Vaslui. Judetul se afla sub cod galben de furtuni

Cel putin doi oameni au fost loviti de fulger in judetul Vaslui. Niciuna dintre victime nu a mai putut fi salvata de medici.

Caz socant in Hong Kong. Un tanar a murit intr-o casa a groazei, dupa ce a fost lovit de un sicriu

Un tanar, in varsta de 21 de ani, a murit dupa ce a fost lovit de un sicriu in timp ce se afla intr-o casa a groazei dintr-un parc de distractii din Hong Kong. Victima a fost.

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Un biciclist de 80 de ani a fost lovit in plin de un autoturism scapat de sub control de sofer

Un barbat de 67 este anchetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a pierdut controlul asupra autovehiculului pe care il conducea si a patruns pe contrasens, unde a accidentat un biciclist.

Furtuna a facut prima victima. Un muncitor a murit, dupa ce vantul puternic l-a doborat de la inaltime

Tragedie in Targoviste, dupa ce un barbat de doar 32 de ani, care fusese angajat sa puna tabla pe o casa, s-a dezechilibrat si s-a prabusit in gol. Barbatul lucra la acoperisul unei.

Efectele furtunii in Bistrita-Nasaud: doi barbati au murit, 17 au fost ranite. 70 de case si blocuri avariate, 30.000 de persoane fara curent electric

Furtuna de duminica a facut prapad in Bistrita-Nasaud. Doua persoane au murit dupa ce au fost strivite de copaci, iar alte 17 au ajuns la spital, doua in stare grava. 50 de case si 20 de blocuri au fost afectate de vantul puternic. 000 de persoane nu au curent electric.

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slubja de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

Caz socant! Un bebelus a murit dupa slujba de botez

Un nou-nascut din judetul Iasi si-a pierdut viata intr-un mod absolout bizar. Imediat dupa slujba de botez, medicii au fost solicitati sa intervina. in ciuda manevrelor de resuscitare, micutul nu a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )