Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vechii taranisti incearca din nou sa scape de Aurelian Pavelescu. Cheia bataliei este sediul partidului, de pe Bulevardul Carol I din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Vechii taranisti incearca din nou sa scape de Aurelian Pavelescu. Cheia bataliei este sediul partidului, de pe Bulevardul Carol I din Bucuresti

Mai multi vechi lideri taranisti, inclusiv cativa fosti detinuti politici, s-au reunit, sambata, la Muzeul Taranului Roman, pentru a marca 90 de ani de la infiintarea Partidului National Taranesc PNT). Dincolo de discursurile oficiale, pe culoare s-a dezbatut posibilitatea inlaturarii lui Aurelian Pavelescu de la conducerea PNTCD si relansarea acestei formatiuni, ca partid de dreapta, care sa fie pregatit pentru alegerile din 2020. continuă pe România Liberă

Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lume alui Banciu despre impacarea anului in politica: Victor Ponta si Crin Cacarau Antonescu se au din nou ca.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara, pe Facebook, ca va fi din nou tata, pentru a patra.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara pe pagina sa de Facebook ca va fi din nou tata, pentru a patra oara.

Momente grele pentru Alexandru Arsinel. Actorul ar putea ajunge din nou pe masa de operatie

Este un actor indragit de mii de romani, dar Alexandru Arsinel trece din nou prin momente grele. Actorul, in varsta de 77 de ani, risca sa ajunga din nou pe masa de operatie din cauza unor.

Oana Roman, din nou in fata altarului

La aproape 4 ani de la nunta, Oana Roman se pregateste sa paseasca din nou in fata altarului! Vedeta si sotul ei s-au hotarat sa isi reinnoiasca juramintele, iar evenimentul se.

Dosarul Micul Regat: Copiii de la gradinita unde au fost maltratati de cadrele didactice, dusi din nou la audieri (VIDEO)

Copiii de la gradinita Micul Regat din Constanta sunt adusi din nou cu mandat la audieri. Fara sa tina cont ca au fost maltratati de cei care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, judecatorul de caz nu se.

Din nou pericol de inundatii pe raurile mici din Vrancea

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor anunta posibilitatea producerii de inundatii in baziul Siretului, in judetele din Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )