Libnet.ro
UNICEF

13:30

IN VEDEREA LISTARII LA BURSA: Hidroelectrica a lansat licitatia pentru consultantul financiar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VEDEREA LISTARII LA BURSA: Hidroelectrica a lansat licitatia pentru consultantul financiar

Hidroelectrica S. a anuntat lansarea procedurii de achizitie de servicii de consultanta pentru piata de capital de tip Equity Adviser care vor fi utilizate pentru pregatirea si asistenta in desfasurarea IPO Ofertei Publice Initiale) de vanzare de actiuni, arata datele publicate, in 18 decembrie, pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, informeaza News. ro.

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia de peste 500 milioane euro pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Licitatia pentru construirea spitalului de urgenta de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, lansata de Primaria Sectorului 1 Valoarea contractului, peste 500 de milioane de euro

Primaria Sectorului 1 a lansat o licitatie de 2,41 miliarde lei peste 500 de milioane de euro), fara TVA, pentru construirea spitalului de urgenta de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, investitie promisa de autoritati inca din 2016, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )