Libnet.ro
UNICEF

05:30

De ce a venit Elena Udrea la Cluj cu doua saptamani inainte de a fi arestata

Adevărul Adevărul,
De ce a venit Elena Udrea la Cluj cu doua saptamani inainte de a fi arestata

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, intr-o conferinta de presa, vineri, 13 februarie, ca Elena Udrea l-a vizitat in urma cu doua saptamani la sediul primariei. Boc a spus ca Udrea a venit la Cluj deoarece avea o intalnire la compania clujeana de produse cosmetice Farmec. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

Udrea STIA ca va fi arestata. Ce a facut in urma cu doua saptamani arata acest lucru

Elena Udrea a avut o intalnire in mare secret cu Emil Boc inainte sa ajunga pe mana procurorilor. Jurnalistii de la Ziarul de Cluj sustin ca in urma cu doua saptamani, favorita lui Traian Basescu a mers.

Elena Udrea a ajuns la iCCJ si a repetat gestul controversat din Parlament inainte de intrarea in sediul institutiei

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta curte de casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

Subiectiv. Ce spune Emil Boc despre intalnirea cu Elena Udrea. Boc minte cum respira, in ultimele saptamani

Joi seara, a iesit la iveala informatia potrivit careia Emil Boc s-a intalnit, in urma cu doua saptamani, cu Elena Udrea la Cluj, in primarie. Astazi, fostul premier confirma intrevederea care avea loc.

VIDEO Emil Boc, despre Elena Udrea: Este un om puternic, sunt convins ca isi va demonstra nevinovatia

Fostul premier Emil Boc spune ca Elena Udrea este un om puternic si se declara convins ca aceasta isi va demonstra nevinovatia, el sustinand si ca intalnirea pe care a avut-o cu aceasta cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu a avut loc la primarie, fiind una de curtoazie.

VIDEO Emil Boc despre Elena Udrea: Este un om puternic, sunt convins ca isi va demonstra nevinovatia

Fostul premier Emil Boc spune ca Elena Udrea este un om puternic si se declara convins ca aceasta isi va demonstra nevinovatia, el sustinand si ca intalnirea pe care a avut-o cu aceasta cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu a avut loc la primarie, fiind una de curtoazie.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Ancheta interna DNA pentru ca Udrea nu a purtat catuse. Dosarul a ajuns la iCCJ

Dosarul Elenei Udrea a ajuns la inalta Curte unde se va judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor DNA. Elena Udrea va avea ocazia sa se apere in fata judecatorului de drepturi si libertati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )