Libnet.ro
UNICEF

05:30

Veste mare pentru Simona Halep: e la un pas de a fi numarul unu mondial si la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Veste mare pentru Simona Halep: e la un pas de a fi numarul unu mondial si la Australian Open

Simona Halep are sanse mari sa isi mentina coroana de lider mondial cel putin pana la incheierea Grand Slamului de la Melbourne - Australian Open. continuă pe Adevărul

Veste uriasa pentru Simona Halep

Garbine Muguruza 2 WTA), adversara care ii ameninta pozitia de lider mondial SimoneiHalepin aceasta saptamana, a fost nevoita sa se retraga in timpul primei partidei cu.

inceput de an perfect pentru Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, luni, dupa ce a.

VICTORIE pentru Simona Halep si Irina Begu. Romancele sunt in sferturi la Shenzhen

Irina Begu si Simona Halep s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la turneul de la Shenzhen, dotat cu premii de 750. 000 de dolari, transmite Digi 24. Irina Begu si Simona.

Victorie pentru Simona Halep si Irina Begu in meciul romanesc de la Shenzen. S-au calificat in semifinale

Simona Halep si Irina Begu au trecut de dublul Mihaela Buzarnescu - Irina Bara in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen.

VIDEO Simona Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs: Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final

Simona Halep a pasit in 2018 cu dreptul, liderul clasamentului WTA castigand meciul cu Nicole Gibbs 110 WTA), rezultat in urma caruia s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen. Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final, a spus Simona. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Gibbs.

Simona Halep a confirmat incetarea colaborarii cu sponsorul Adidas, printr-un mesaj postat pe Twitter

La cateva saptamani dupa ce presa internationala a anuntat ca Simona Halep nu isi va prelungi contractul cu sponsorul tehnic german Adidas, liderul clasamentului WTA a confirmat aceasta informatie prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. Halep a tinut sa le multumesca celor de la Adidas pentru colaborarea din ultimii 4 ani.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Shenzhen Open, dupa 6-4, 6-1 cu Nicole Gibbs

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Shenzhen Open, anunta News. ro. Cu un echipament de culoare rosie fara insemne, dupa despartirea de Adidas, Halep a pasit cu dreptul in 2018, reusind o victorie clara in fata unei jucatoare tenace, dar inferioara tehnic.

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

FOTO Cum arata echipamentul in care a jucat Simona Halep dupa despartirea de sponsorul adidas

Simona Halep a oficializat despartirea de firma de echipament adidas, sponsorul tehnic care i-a fost alaturi in ultimii patru ani.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a inceput anul cu o victorie categorica

Simona Halep le-a multumit spectatorilor care au venit sa o sustina la primul meci din 2018, disputat, luni, in prima mansa a turneului de la Shenzhen. Ea a afirmat ca se bucura de faptul ca a reusit sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )