Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste proasta pentru Romania din partea UE: A fost cea mai ABRUPTA scadere economica

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru Romania din partea UE: A fost cea mai ABRUPTA scadere economica

Eurostat a anuntat ca la sfarsitul trimestrului II din 2014, Romania a inregistrat cea mai abrupta cadere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra se situeaza pe primul loc in U. E in luna august. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru Simona Halep. Sarapova a acces in semifinale la Beijing si mai are nevoie de o victorie pentru a o depasi

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Svetlana Kuznetova, locul 27 WTA, si s-a calificat in semifinalele China Open. Sarapova a.

Administratorul firmei care se ocupa cu lucrarile pe autostrada din nordul Greciei a fost inculpat pentru ucidere din culpa

Autoritatile elene l-au inculpat pe administratorul companiei care efectua lucrari pe autostrada din Grecia unde a avut loc accidentul in lant provocat de un roman pentru ucidere din culpa, transmite.

Noi reguli pentru comerciantii din piete

Certificatul de producator pentru comerciantii din piete va fi inlocuit cu un atestat de producator si unul de comercializare a produselor, arata un proiect de lege a pietelora, adoptat de Camera Deputatilor, potrivit Digi 24.

Lectia bulgara pentru Romania

La alegerile legislative anticipate de duminica, Partidul Socialist Bulgar BSP, fost comunist) a inregistrat unul din cele mai slabe scoruri din istoria sa, pierzand peste 11 procente in putin peste un an. Cum s-a ajuns insa aici si ce concluzii se pot trage din drama politica prin care trec Bulgaria si Romania? .

Selectionerul Finlandei a anuntat lotul pentru meciurile cu Grecia si Romania din preliminariile Euro 2016

Selectionerul nationalei Finlandei, Mixu Paatelainen, a anuntat, vineri, lotul pentru partidele cu reprezentativele Greciei si Romaniei, din grupa F a preliminariilor Euro 2016. Nordicii ocupa primul loc in grupa,.

Romanul care a provocat moarte pe autostrada din Grecia a fost ARESTAT pentru omor din culpa

Romanul care a semanat haos pe o autostrada din nordul Greciei a fost arestat pentru omor din culpa! Cinci oameni au murit si alti 30 au fost internati in spital, dupa ce TIR-ul condus de acesta a izbit.

Bucuresti: Un tanar a fost retinut pentru evaziune din comert online cu pantofi sport si lenjerii de pat

Un tanar a fost retinut, sambata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat pentru evaziune fiscala din comert online cu articole vestimentare si lenjerii de pat, potrivit unui comunicat al Politiei.

Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora

Programul Prima casa va fi extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la rubrica Transparenta decizionala.

Programul Prima Casa, extins pentru romanii din strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )