Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea dezastruoasa pentru milioane de romani vine chiar de sarbatori. De ce vei plati mai mult de la 1 ianuarie

Playtech Playtech,
Vestea dezastruoasa pentru milioane de romani vine chiar de sarbatori. De ce vei plati mai mult de la 1 ianuarie

Chiar in ultimele saptamani din decembrie s-a aflat ca pretul la energie electrica ar putea creste. Iar asta s-ar putea intampla chiar de la inceputul lui 2021. Conform celor mai noi. continuă pe Playtech

Veste dezastruoasa pentru sute de mii de elevi din Romania. Ministerul Educatiei este neputincios

Milioane de elevi din Romania sunt socati de noile anunturi primite din partea autoritatilor. Ce se intampla si de ce Ministerul Educatiei este din nou pus intr-o postura proasta? Anunt devastator pentru elevii din Romania Pandemia de coronavirus a demonstrat inca o data parintilor si elevilor ca sistemul e intr-o stare foarte proasta. Ministerul Educatiei .

Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Romania, ca multe alte state afectate de pandemie, asteapta sosirea primelor loturi de vaccin anti-covid. Deja autoritatile, inca inainte de alegerile parlamentare, au stabilit si planul de vaccinare. Conform planului, campania de vaccinare va avea ca primi beneficiari personalul medical, urmat de cei cu varste inaintante. Presedintele Klaus Iohannis a dat si un termen de .

E gratis la Digi chiar acum pentru milioane de romani: vestea deosebita pentru aceasta perioada

In perioada asta probabil vei vrea sa te deconectezi, poate chiar sa ai o mica vacanta. Ar trebui sa ai insa ceva pe telefonul tau, ceva ce-i gratuit de la Digi |RCS-RDS. Daca stii ca.

Vestea proasta pentru toti romanii: cu cat iti creste factura la curent, de la 1 ianuarie 2021

O crestere a pretului la energie electrica in Romania este inevitabila, de la 1 ianuarie 2021. Estimarea pe marginea impactului economic pentru utilizatorii casnici a fost facuta de Sorin.

Linii telefonice la ambasade pentru transportatorii romani blocati la frontierele cu Marea Britanie MAE anunta ca a cerut explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe spune ca a cerut gasirea unei solutii rapide pentru rezolvarea situatiei transportatorilor romani blocati la frontierele cu Marea Britanie, in contextul masurilor luate de unele state europene din cauza noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 identificate in Anglia, si precizeaza ca decizia Frantei de inchidere a frontierei cu Regatul Unit este aplicabila pentru 48 de ore, in asteptarea unor masuri coordonate la nivel european. Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )