Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vesti bune pentru fanii marilor echipe din Bucuresti. Steaua, Dinamo si Rapid vor avea stadioane noi

B1 B1,
Vesti bune pentru fanii marilor echipe din Bucuresti. Steaua, Dinamo si Rapid vor avea stadioane noi

Vesti bune pentru fanii marilor echipe din Bucuresti. Steaua, Dinamo si Rapid vor avea in cativa ani stadioane noi. Arenele vor fi refacute pentru Campionatul European din 2020. Romania va. continuă pe B1

Surpriza pentru fanii serialului Prison Break! Cand va fi lansat noul sezon (VIDEO)

Vesti bune pentru fanii serialului Prison Break! Un nou sezon de 9 episoade va fi lansat in toamna anului 2017, chiar daca initial lansarea a fost programata pentru finalul anului 2016, potrivit.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Vesti proaste pentru Nintendo! in ciuda popularitatii, profitul Pokemon Go este limitat (VIDEO)

Nintendo vine cu vesti proaste pentru investitori. Desi este un real succes si s-a dovedit a fi foarte profitabil, jocul Pokemon Go nu va contribui cu o suma prea mare la bugetul companiei nipone.

Cine a luat decizia pentru alegerile din Bucuresti trebuie sa isi asume raspunderea

Deputatul PNL Diana Tusa a declarat astazi ca cei care au luat deciziile pentru alegerile locale din Bucuresti, trebuie sa isi asume raspunderea pentru rezultatul alegerilor, afirmand ca nu presedintii de sectoare au numit candidatii, ci comitetul de unificare.

Perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Un cadru didactic ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Procurorii de la Parchetul General fac joi perchezitii la sediul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, informeazaAgerpres. Verificarile au loc intr-un caz de coruptie, un cadru.

Doi rusi au fost retinuti de procurorii DIICOT. Au luat cu asalt bancomatele din Bucuresti. Cat au reusit sa fure

Doi barbati de cetatenie rusa au furat noaptea trecuta aproape 250 de mii de lei din doua bancomate din Bucuresti. in timp ce unul dintre ei supraveghea zona, celalalt se ocupa cu decuparea partii.

Enel Distributie Muntenia a investit 8,6 milioane de lei in modernizarea retelei din Bucuresti

Enel Distributie Muntenia a realizat, in primele cinci luni ale anului, lucrari de modernizare in beneficiul a peste 100. 000 de clienti din Bucuresti, investitiile necesare fiind de peste 8,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Trafic blocat pe banda 3 a bd. Iuliu Maniu din Bucuresti. Accident rutier cu victime

Douia autoturisme s-au ciocnit pe B-dul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doua persoane au fost ranite usor, iar banda a treia a carosabilului este blocata. Politia Rutiera transmite ca se circula destul de fluent pe benzile 1 si 2 pe sensul de iesire din Bucuresti spre Pitesti.

Doi rusi arestati dupa ce au spart doua bancomate din Bucuresti

Doi cetateni rusi, Shcherbina Artur si Kuznetsov Artem, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzati de procurorii DIICOT ca au spart doua bancomate din Capitala, de unde au sustras aproximativ 250. 000 lei prin metoda Black Box, informeaza Agerpres.

Actele necesare pentru inmatricularea masinilor aduse din strainatate in 2016

Inmatricularea masinilor aduse din strainatate costa de trei ori mai mult decat a celor inregistrate deja in Romania pentru care se face transcriere si bineinteles va rapeste mai mult timp. Fara costul RCA si timbrul de mediu, in total veti plati in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )