Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vesti proaste pentru Elena Udrea. Sansele sa scape de arest sunt aproape nule

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru Elena Udrea. Sansele sa scape de arest sunt aproape nule

Vesti proaste pentru Elena Udrea vin din Costa Rica! Un fost ministru de Justitie spune ca sansele sa scape de arest sunt aproape nule! Nu exista nicio sansa pentru revocarea arestului preventiv,. continuă pe Antena3

BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

Vesti proaste pentru romanii cu credite la banci! Indicele ROBOR a explodat. BNR anunta ca ROBOR la trei luni, , in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la.

Momente de bucurie maxima pentru Elena Udrea in Costa Rica. Corespondenta de ultima ora

Trimisul special Antena 3 in Costa Rica, Ana-Maria Bujor, a prezentat joi, la Sinteza zilei, date de ultima ora despre Elena Udrea. Logodnicul Elenei Udrea a vizitat-o, miercuri, pe aceasta la inchisoare.

Singura cale de scapare pentru Elena Udrea si Alina Bica. Interviu exclusiv cu procurorul-sef din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica sunt fara scapare.

VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

Schimbari de ultima ora pentru pensionarii din Romania. Ministerul Finantelor Publice vrea sa realizeze economii, prin urmare contractul cu Posta va fi rupt. Astfel, pensia nu va mai fi adusa de postas ci va fi.

Vesti proaste pentru Posta Romana: toti pensionarii isi vor primi pensiile pe card, din 2019

Vesti noi pentru pensionari. De anul viitor, pensia nu va mai fi adusa de postas, ci va fi virata pe card. Ministerul Finantelor Publice vrea sa stranga surubul si sa nu mai cheltuiasca 600 milioane lei pe an pentru expedierea pensiilor prin Posta Romana.

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Elena Udrea si Alina Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spune ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare.

Cum este tratata Elena Udrea in inchisoarea de Costa Rica

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, isi poate vedea fetita intr-un modul special al inchisorii, de doua ori pe zi, pentru scurt timp, anunta Ministerul Justitiei si Pacii din Costa Rica, citat de.

Lovitura financiara pe care dat-o din Costa Rica! Suma fabuloasa pe care a pus mana Elena Udrea

Recent, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, au fost arestate preventiv, pe o perioada de doua luni, in Costa Rica. inainte de a fi retinuta, Udrea a dat un adevarat.

Imagini din inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea a fost retinuta alaturi de Alina Bica in Costa Rica, dupa ce ofiterii Interpol le-au ridicat de pe strada. Dupa ce au fost retinute, Udrea siBica au fost duse la inchisoarea de femei El.

Elena Udrea a cumparat copilul din Costa Rica? Ce spune logodnicul ei. SOCANT!

De cand Elena Udrea a fost arestata, au aparut tot felul de speculatii si de teorii, unele mai bizare ca altele. Printre cele dezbatute teorii se afla cea conform careia Elena Udrea si Adrian Alexandrov ar fi cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )