Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vicepremierul Rusiei CONTINUA ATACURILE la adresa Romaniei. Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin

Antena3 Antena3,
Vicepremierul Rusiei CONTINUA ATACURILE la adresa Romaniei. Ce alte mesaje agresive a mai publicat Rogozin

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin continua sirul de atacuri asupra Romaniei. Oficialul rus a postat un nou mesaj pe Twitter. Da, domnilor romani, in curand va vom explica cine sunteti si ce credem. continuă pe Antena3

Vicepremierul Rusiei CONTINUA ATACURILE la adresa Romaniei: Va vom explica cine sunteti si ce credem despre voi!

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin continua sirul de atacuri asupra Romaniei. Oficialul rus a postat un nou mesaj pe Twitter. Da, domnilor romani, in curand va vom explica cine sunteti si ce credem.

UPDATE. Noi atacuri la adresa Romaniei din partea vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe Twitter, dupa afirmatia ca va survola tara noastra cu un bombardier TU 160. Vezi reactia MAE si a lui Basescu

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a scris sambata pe contul sau de Twitter ca, la solicitarea SUA, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul sau, transmite Agerpres.

Reactii dupa interzicerea zborului lui Rogozin, vicepremierul Rusiei: Romania e doar o alta marioneta a Statelor Unite

Lui Dmitri Rogozin, vicepremier al Rusiei, i-a fost interzis zborul deasupra Romaniei. Odata aflata vestea, si-a deplans situatia pe Twitter si Facebook, iar oamenii de pe Internet au reactionat mai bine sau mai rau. Unii dintre acestia s-au legat si de Romania, denumind-o marioneta SUA.

Vicepremierul Rusiei: Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu, la cererea SUA

La solicitarea Statelor Unite, Romania si-a inchis spatiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu-mi permite sa trec, afirma vicepremierul rus intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, din Transnistria, citat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )