Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vicepresedinte ANRE, retinut de DNA. In dosarul de coruptie ar fi fost retinut si un angajat al Enel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vicepresedinte ANRE, retinut de DNA. In dosarul de coruptie ar fi fost retinut si un angajat al Enel

Vicepresedintele ANRE Claudiu Sorin Dumbraveanu a fost retinut, alaturi de alte doua persoane, intr-un dosar in care procurorii DNA fac cercetari pentru fapte de coruptie, au declarat joi, pentru Mediafax, surse judiciare. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca, din 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si pentru faptul ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari.

Vicepresedintele ANRE, retinut pentru trafic de influenta

Claudiu-Sorin Dumbraveanu, vicepresedintele ANRE este acuzat ca ar fi intervenit la Enel pentru obtinerea unui contract in favoarea societatii Electroalfa, au declarat pentru Bursa surse din ANRE. Alaturi de Dumbraveanu au mai fost retinute trei persoane printre care un angajat de la Enel si unul de la Electroalfa. Vom reveni cu amanunte.

Seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut in dosarul de coruptie

Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei,a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, transmite agentia.

Cum au platit clientii Enel facturi umflate la energie electrica. Vicepresedinte ANRE a descoperit neregulile, dar a inchis ochii

Clientii Enel au platit facturi umflate artificial pentru energie electrica, prin dubla taxare a certificatelor verzi, in urma afacerii dintre Claudiu Dumbraveanu, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Gheorghe Ciubotaru, asociat la ElectroAlfa International, si Florin Gugu, director in cadrul furnizorului de electricitate.

DNA: Dosarul lui Oprisan, de 1.263 de zile la Judecatoria Cluj-Napoca, unde s-au dat 29 de termene

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, despre sesizarea Inspectiei Judiciare privind posibile abateri disciplinare savarsite de magistratii care judeca dosarul lui Marian Oprisan, ca aceasta cauz.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )