Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul din Targu Carbunesti, incompatibil. ANI il suspecteaza si de fals in declaratii

România Liberă România Liberă,
Viceprimarul din Targu Carbunesti, incompatibil. ANI il suspecteaza si de fals in declaratii

Viceprimarul orasului Targu Carbunesti, din judetul Olt, a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, care a precizat ca exista si posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii in cazul lui Iuliu Calina, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

Viceprimarul orasului Targu Carbunesti a fost declarat incompatibil deAgentia Nationala de Integritate

Iuliu Calina, viceprimarul orasului Targu Carbunesti, a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI). De asemenea, ANI sustine, printr-un comunicat de presa, ca viceprimarul este banuit si de savarsirea infractiunii de fals in declaratii.

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu. Procurorii anticoruptie l-au acuzat ca ar fi alocat ilegal 4 milioane de lei echipei de fotbal din oras, desi.

UPDATE Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, urmarit penal de DNA in dosarul finantarii cluburilor sportive

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si Kiss Imola, director economic al primariei, acuzati de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dupa echipei locale de fotbal i-au fost alocati din bani publici patru milioane de lei.

Viceprimarul din Pascani, sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Primarul din Pascani, Dumitru Pantazi, este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, informeaza un comunicat remis de DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )