Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Hanescu, calificat in semifinalele turneului de la Banja Luka

B1 B1,
Victor Hanescu, calificat in semifinalele turneului de la Banja Luka

Victor Hanescu, locul 224 ATP, s-a calificat vineri in semifinalele turneului de la Banja Luka, din Bosnia-Hertegovina, scrie Mediafax. Tenismenul roman s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins in sferturi. continuă pe B1

Victor Hanescu, in semifinale la Banja Luka. Tenismenul roman viseaza la o revenire in Top 100

Tenismanul Victor Hanescu, locul 224 ATP, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului challenger de la Banja Luka Bosnia-Hertegovina), dotat cu premii in valoare totala de 64. 000 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Banja Luka

Adrian Ungur, numarul 255 ATP, s-a calificat joi in sferturile de finala ale turneului de la Banja Luka, din Bosnia-Hertegovina, scrie Mediafax. Turneul de la Banja Luka este dotat cu premii in valoare totala de.

Victor Hanescu s-a calificat in semifinala de la Banja Luka

Tenismanul Victor Hanescu, locul 224 ATP, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului challenger de la Banja Luka Bosnia-Hertegovina), dotat cu premii in valoare totala de 64. 000 de euro, informeaza site-ul.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Banja Luka

Tenismanul Victor Hanescu, locul 224 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului challenger de la Banja Luka, din Bosnia-Hertegovina, scrie Mediafax. Hanescu s-a calificat in turul doi, dupa ce, in runda.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la challangerul de la Banja Luka

Tenismanul Victor Hanescu, locul 224 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului challenger de la Banja Luka Bosnia), dotat cu premii in valoare totala de 64. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )