Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, acuzat ca forteaza proiectul Codului Fiscal prin proceduri ilegale

B1 B1,
Victor Ponta, acuzat ca forteaza proiectul Codului Fiscal prin proceduri ilegale

Premierul Victor Ponta este acuzat de fostul ministru al Finantelor Gheorghe Ialomitianu ca forteaza implementarea Codului Fiscal prin proceduri ilegale. Liberalul atrage atentia ca proiectul de lege pentru. continuă pe B1

Proiectul Codului Fiscal, finalizat la sfarsitul saptamanii si aprobat miercuri de Guvern

ACTUALIZARE 11:54 Proiectul Codului Fiscal va fi finalizat la sfarsitul acestei saptamani si rediscutat in Guvern luni, urmand sa fie aprobat miercuri, impreuna cu cel al Codului de Procedura Fiscala, si transmis Parlamentului, saptamana viitoare, spre dezbatere, a anuntat premierul Victor Ponta.

Proiectul Codului Fiscal va fi finalizat la sfarsitul saptamanii

Proiectul Codului Fiscal va fi finalizat la sfarsitul acestei saptamani si rediscutat in Guvern luni, urmand sa fie aprobat miercuri, impreuna cu cel al Codului de Procedura Fiscala, si transmis .

Guvernul dezbate, astazi, proiectul Codului Fiscal

Executivul ar urma sa ia in discutie, in sedinta de astazi, proiectul Codului Fiscal, in forma sa actuala, dupa cum ne-a spus Corneliu Calota, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Surse: Victor Ponta va prelua interimatul la Finante

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Finante, pana in momentul in care se definitiveaza proiectul Codului Fiscal, informeaza B1 TV. Luni va avea loc o noua sedinta de guvern, unde sunt invitate.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Victor Ponta urgenteaza aprobarea Codului Fiscal

Guvernul urmeaza sa discute din nou, astazi, intr-o sedinta speciala, pe marginea proiectelor Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, mentionand ca doreste sa aprobe cat mai repede aceste doua initiative: Ca de obicei, procedurile ne omoara.

Guvernul se va reuni, luni, intr-o sedinta informala pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca luni, la ora 13. 00, va avea loc o sedinta informala pe tema Codului Fiscal.

Victor Ponta ii cheama pe ministri in sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codurilor fiscale

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala. Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei.

Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta.

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan: Guvernul Ponta incearca o modificare esentiala a Codului Fiscal, fara sa avem cateva analize esentiale

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan, critica noul Cod Fiscal , care nu are o analiza referitoarea la politicile publice, cele care vor fi finantate din bugetul de stat. Fost prim-ministru in anii 90, Stolojan.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )