Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta, mesaj dur catre Gabriela Firea: ii recomand sa-si faca datoria fata de cetateni

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj dur catre Gabriela Firea: ii recomand sa-si faca datoria fata de cetateni

Victor Ponta i-a facut niste recomandari dure Gabrielei Firea, si anume sa lase propaganda politica si sa-si indeplineasca atributiile functiei pe care o detine. Anuntul sau a fost facut in co. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj dur catre Gabriela Firea: ii recomand sa-si faca datoria fata de cetateni si sa lase propaganda politica

Victor Ponta i-a facut niste recomandari dure Gabrielei Firea, si anume sa lase propaganda politica si sa-si indeplineasca atributiile functiei pe care o detine. Anuntul sau a fost facut in co.

Victor Ponta, mesaj taios pentru primarul Gabriela Firea

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, i-a transmis un mesaj taios Gabrielei Firea, sambata, spunandu-i ca ar trebui sa lase propaganda politica si sa-si indeplineasca.

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii PSD: Va rog sa-l convingeti pe Dragnea sa puna ...

Fostul premier Victor Ponta a transmis, pe Facebook, o scrisoare deschisa adresata social-democratilor care participa la CEx-ul PSD in care le cere sa il convinga pe Liviu Dragnea sa puna.

Ponta a mustruluit-o pe Gabriela Firea, pe Facebook, dupa furtuna care a doborat mai multi copaci in Capitala: Ii recomand sa lase propaganda politica si sa isi faca datoria fata de cetatenii Bucurestiului

Secretarul General al Guvernului, Victor Ponta, i-a recomandat primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa isi faca datoria fata de cetatenii din Bucuresti si sa lase propaganda politica. Ponta a facut acest lucru dand-o drept exemplu pe Carmen Dan, ministrul de Interne.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, o lauda pe Carmen Dan si ii cere primaritei Gabriela Firea sa renunte la propaganda politica si se ocupe de rezolvarea efectelor furtunii din Bucuresti

Victor Ponta, abia numit in functia de secretar general al Guvernului, i-a cerut sambata primaritei Gabriela Firea sa nu mai faca propaganda politica si sa se ocupe de problemele Bucurestiului.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca Sorin Grindeanu a vrut sa distruga PSD-ul si ca si-a dat seama de acest lucru dupa atitudinea pe care a adisat-o la sedinta Comitetului executiv al.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde.

Gabriela Firea: Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde si-a sfidat colegii care l-au sustinut pentru functia de prim-ministru.

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD .

Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru Antena 3, ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge Partidul Social Democrat. Politica e un sport de echipa. Intram.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )