Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta, ataca din nou: Polonia sfideaza strainii si macovistii locali (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, ataca din nou: Polonia sfideaza strainii si macovistii locali (FOTO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina personala de Facebook, in care precizeaza ca liderii politici alesi ai Poloniei au invatat din greseala Romaniei din 2012 si . continuă pe B1

Victor Ponta, atac la adresa lui Iohannis: Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunere sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis!

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Fostul premier dezvaluie ca actualul presedinte este responsabil de numirea lui Bogdan.

Victor Ponta, atac la adresa lui Iohannis: Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunerea sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis!

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Fostul premier dezvaluie ca actualul presedinte este responsabil de numirea lui Bogdan.

Multumiri pentru modul in care atatea decenii a reprezentat si slujit Romania! Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru Familia Regala

Victor Ponta, fostul premier, a publicat un mesaj pe Facebook in care isi exprima regretul cu privire la decesul Reginei. Ponta mai spune ca multumeste tuturor membrilor Familiei Regale pentru modul.

Victor Ponta a ramas, oficial, fara titlul de doctor in drept. Ministrul Educatiei a semnat, luni, ordinul de retragere

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei a semnat luni ordinul de retragere a titlului de doctor in drept acordat lui Victor Ponta. Se retrage titlul stiintific de doctor in domeniul drept acordat.

Victor Ponta nu mai este doctor in drept

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat decretul prin care este retras titlul de doctor in drept al lui Victor Ponta. Pe 27 iulie, Consiliul general al CNATDCU a respins contestatia fostului premier la verdictul de plagiat.

Victor Ponta, oficial fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei a semnat ordinul de retragere

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat luni ordinul de ministru prin care se retrage titlul de doctor acordat in 2003 fostului premier Victor Ponta, au anuntat oficiali din ministerul Educatiei, decizia putand fi atacata in instanta de catre Ponta.

Victor Ponta nu mai e doctor in Drept

Ministrul Educatiei a semnat, luni, Ordinul prin care i-a fost retras titlul de doctor in Drept fostului premier Victor Ponta. Masura a fost luata dupa ce, pe 27 iulie,Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a dat vot final de plagiat in cazul tezei de doctorat redactata de Victor Ponta sub indrumarea lui Adrian Nastase.

Consiliul de atestare propune RETRAGEREA titlurilor de doctor pentru Victor Ponta si Gabriel Oprea

Consiliul National de Atestare a anuntat, luni, ca propune retragerea titlului de doctor in cazul lui Victor Ponta.

Reactii dupa anuntul decesului Reginei Ana. Victor Ponta: Multumiri pentru modul in care atatea decenii a reprezentat si slujit Romania!

Condoleante Majestatii Sale Regele Mihai si tuturor membrilor Familiei Regale!, a scris Victor Ponta, luni, pe Facebook dupa anuntul decesului Reginei Ana. Multumiri pentru modul in.

Ministrul Educatiei a semnat ordinul prin care i-a retras titlul de doctor lui Victor Ponta

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru, a semnat, luni, ordinul prin care i-a retras fostului premier Victor Ponta titlul de doctor in drept acordat de Universitatea Bucuresti, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )