Libnet.ro
UNICEF

15:01

Victor Ponta: Audierea candidatului pentru functia de comisar european in Parlament are loc saptamana cealalta

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Audierea candidatului pentru functia de comisar european in Parlament are loc saptamana cealalta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca audierea candidatului Romaniei pentru functia de comisar in Parlament va avea loc saptamana cealalta, dupa ce presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va anuntat, miercuri, comisarii si portofoliile. continuă pe Hotnews

Blaga: Ponta l-a subminat pe Ciocos facand o a doua nominalizare pentru functia de comisar european

Presedintele PDL Vasile Blaga considera ca premierul Victor Ponta, prin nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european, l-a subminat pe DacianCiolos. Pur si simplu, Victor Ponta l-a.

Blaga: Ponta l-a subminat pe Ciolos facand o a doua nominalizare pentru functia de comisar european

Presedintele PDL Vasile Blaga considera ca premierul Victor Ponta, prin nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european, l-a subminat pe DacianCiolos. Pur si simplu, Victor Ponta l-a.

Juncker a audiat-o pe Corina Cretu pentru postul de comisar european

Presedintele ales al CE, Jean-Claude Juncker, a audiat-o ieri, la Bruxelles, pe Corina Cretu pentru postul de comisar european, purtatorul de cuvant al Comisiei, Natasha Bertaud, anuntand pe Twitter ca numarul candidatilor femei a ajuns la noua.

Curtea Constitutionala il acuza pe Victor Ponta de minciuna

In iunie a. c. , premierul Victor Ponta s-a adresat Curtii Constitutionale pentru a transa ceea ce seful PSD considera a fi un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedintele Romaniei. Mai precis, Ponta se plangea Curtii ca presedintele Traian Basescu nu l-a delegat pe premier sa participe la una din sedintele Consiliului European.

Corina Cretu va avea un salariu de peste 20.000 de euro daca va ajunge comisar european

Daca social-democrata Corina Cretu va ajunge comisar european, salariul sau, dar si bonusurile financiare, vor fi pe masura functiei. Salariul lunar de baza al unui comisar european este de peste 20. 000 euro.

Europarlamentarul roman Corina Cretu va primi miercuri titlul de comisar european

Europarlamentarul roman Corina Cretu va primi miercuri titlul de comisar european. Premierul nu a vrut insa sa dezvaluie ce portofoliu va ocupa, dupa ce numeroase voci din opozitie au criticat dur.

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: Batalia adevarata cu Rusia nu va fi cu arme conventionale, ci cu energie. Asigurarea independentei energetice, pe primul loc in prioritatile viitoare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata, intr-un seminar oganizat la Palatul Parlamentului, ca asigurarea independentei energetice a Romaniei este principala prioritate a tarii pentru perioada viitoare, aratand ca adevarata batalie cu Rusia se vada pe resurse energetice.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Victor Ponta: Efectele asupra societatii romanesti lasate de cei 10 ani de regim Traian Basescu sunt asemanatoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania/ Discutam in PSD despre demersul lui Tariceanu, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca initiativa lui Calin Popescu Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi discutata in PSD, mentionand ca este vorba despre un demers serios si precizand ca orice zi fara Traian Basescu reprezinta un rau mai putin pentru tara. Ponta a comparat efectele regimului Basescu cu efectele regimului nazist in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )