Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta: Basescu a pus in functie toti clientii politici; Lulache vad ca e bruneta, nu-i place

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Basescu a pus in functie toti clientii politici; Lulache vad ca e bruneta, nu-i place

Guvernul a intervenit prin legi in cazul clientilor politici deoarece nici presedintele Traian Basescu, care i-a pus pe toti in functii, nu a reusit ceva cu vorba buna si persuasiune, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca Daniela Lulache este bruneta si nu-i place domnului presedinte. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu a pus in functie toti clientii politici. ...

Guvernul a intervenit prin legi in cazul clientilor politici deoarece nici presedintele Traian Basescu, care i-a pus pe toti in functii, nu a reusit ceva cu vorba buna si persuasiune, a declarat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. El a adaugat ca Daniela Lulache este bruneta si nu-i place domnului presedinte. Ca sa zic direct: presedintele Basescu ma intreaba retoric daca nu putem sa vorbim cu aia. Nu, ca domnul Basescu care i-a pus pana acum in functii, ca el i-a pus pe toti pe .

Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensatorii:

Premierul Victor Ponta este invitat duminica seara la Romania TV. El a vorbit despre situatia ministrului Relu Fenechiu, cercetat penal, reiterand faptul ca acesta va fi exclus din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transport. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. Emisiune in desfasurare.

VIDEO Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensa

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ministrul Relu Fenechiu, cercetat penal, va pleca din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transporturi. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. In legatura cu ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii, ce a fost publicata intr-o forma modificata, premierul a explicat ca in Monitorul Oficial a ajuns textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul de Finante, si nu forma adoptata in sedinta Executivului, apreciind ca de vina pentru acest incident a fost proasta organizare a Guvernului.

Premierul Victor Ponta: Crin Antonescu va fi presedinte dupa Traian Basescu

Premierul Victor Ponta este invitat la postul de televiziune RTV, unde va face dezvaluiri din culisele unui moment politic major.

Victor Ponta: Gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la vot

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la B1 TV, ca referendumul organizat in 2009 a avut doar un scop electoral, pentru realegerea presedintelui Basescu, iar gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la referendum. Argumentul principal este ca doar comunistii au facut unicameralism, precizand ca el va vota din nou negativ.

Victor Ponta, la inaugurarea noului pod de peste Dunare. A durat foarte mult pentru a fi construit

Primul ministru Victor Ponta a salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar a mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult. Ponta a precizat ca ambele parti trebuie sa invete.

Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a europarlamentarului PNL Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), potrivit Mediafax. Ponta anuntase inca de joi seara ca .

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia CNAS

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS). Victor Ponta l-a propus pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi pentru postul de presedinte, dupa.

Premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Cristian Busoi la sefia Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS). Victor Ponta l-a propus pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi pentru postul de presedinte, dupa.

Victor Ponta: Vreau ca noua lege a redeventelor sa prevada un fond special, pentru finantarea proiectelor importante

Noua lege a redeventelor, care va fi adoptata in 2014, urmeaza sa prevada crearea unui fond special, dupa modelul norvegian, iar din banii astfel incasati se vor finanta proiecte importante pentru tara, a declarat duminica premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )