Libnet.ro
UNICEF

17:01

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Dragnea - Firea, un subiect toxic pornit exclusiv din frustrari personale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Dragnea - Firea, un subiect toxic pornit exclusiv din frustrari personale

Victor Ponta scrie un mesaj dur, pe Facebook, vizavi de interesul romanilor pentru subiectele de actualitate. Astfel, potrivit unei analize, in topul audientelor se afla conflictul intre echipa. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Firea, un subiect toxic pornit din ambitii si frustrari personale

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevanta pentru viata romanilor, precizand ca nu credea ca in Romania se mai poate repeta situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern.

Victor Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale.

Bogdan Diaconu, dezvaluiri despre Victor Ponta: Cu oameni care nu se tin de cuvant nu poti sa contruiesti si sa stai la masa

Bogdan Diaconu il acuza pe Victor Ponta ca a incercat sa destabilizeze PRU si a incercat sa trimita oamenii catre noul partid al lui Daniel Constantin, scrie stiripesurse. ro. Nu am.

Victor Ponta, pe Facebook: Ajut pentru binele romanilor. Sa inteleg ca iar gresesc?

Fostul premier Victor Ponta sustine joi, intr-o postare pe Facebook, ca sustine Guvernul PSD -ALDE si ajuta cat poate sa aiba succes pentru binele tuturor romanilor. Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )