Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa ar putea fi semnat luni, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca decizia depinde de noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa ar putea fi semnat luni, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca decizia depinde de noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, scrie Mediafax .

Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni

Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni, dar decizia ii apartine noului ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca semnarea contractului de privatizare a companiei CFR Marfa ar putea sa fie semnat luni, decizia depinzand de noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu. Cred ca.

Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni.

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa ar putea fi semnat luni, a declarat premierul Ponta, relateaza Mediafax. El a precizat ca decizia depinde de noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu. Cred ca luni, nu stiu. Depinde de doamna ministru Manescu, a spus Ponta la Ungheni, raspunzand unei intrebari privind data la care va fi semnat contractul. Citeste si Ponta ii paseaza lui Manescu cartoful CFR Marfa Ponta va merge miercuri la sediul Ministerului Transporturilor, .

Ponta: Contractul de privatizare a CFR Marfa ar putea fi semnat luni, dar decizia depinde de noul ministru al Transporturilor

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa ar putea fi semnat luni, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca decizia depinde de noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu.

Miscarea Populara: Ponta s-a spalat pe maini de CFR Marfa

Partidul Miscarea Populara, prin vocea presedintelui Eugen Tomac, considera ca premierul Victor Ponta, in perioada de interimat la Ministerul Transporturilor, nu a fost capabil sa inchieie procesul de privatizare a CFR Marfa, astfel spus, s-a spalat pe maini.

Ponta ii paseaza lui Manescu cartoful CFR Marfa.

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru sefia ministerului condus pana acum o luna si jumatate de Relu Fenechiu a ajuns in cursul diminetii de ieri la Cotroceni, iar pana dupa-amiaza era deja semnat decretul de numire, iar sotia primarului sectorului 6 depusese juramantul. De la eveniment a lipsit chiar premierul Victor Ponta, care avea programata atunci plecarea in Republica Moldova. La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a tinut sa ofere inca o mostra a revolutiei bunului simt .

Victor Ponta a SEMNAT propunerea pentru Transporturi. Mai are ce scoate DNA-ul din jobenul magic?!

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor va ajunge astazi la Cotroceni. Victor Ponta ii va trimite lui Traian Basescu documententele in aceasta dimineata. Nu este exclus ca.

Victor Ponta nu poate solicita declansarea procedurii de retragere a decoratiei acordate lui Tokes

Premierul Victor Ponta nu este membru al Ordinului National Steaua Romaniei si, conform prevederilor legale, nu poate solicita declansarea procedurii de retragere a decoratiei acordate lui Laszlo Tokes, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, semnat de Bogdan Oprea.

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )