Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta: Daca nu va fi achitat, Relu Fenechiu nu poate ramane ministru. inca nu m-am gandit la un inlocuitor

B1 B1,
Victor Ponta: Daca nu va fi achitat, Relu Fenechiu nu poate ramane ministru. inca nu m-am gandit la un inlocuitor

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu s-a gandit la un inlocuitor al ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, daca acesta va fi condamnat in dosarul Transformatorul. Ponta spune insa ca Fenechiu nu poate. continuă pe B1

BAC 2013 Victor Ponta: Daca au fost comise fraude, este foarte bine ca autorii sa fie pedepsiti

Persoanele vinovate trebuie pedepsite daca au comis fraude la Bacalaureat, deoarece pentru astfel de fapte nu exista scuze, a declarat premierul Victor Ponta, aflat in vizita in China. Elevii care au sustinut luni proba de Limba romana de la bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost perchezitionati de anchetatori la iesirea din sala, la multi dintre acestia fiind gasite fituici, au declarat marti, pentru Mediafax, surse judiciare.

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu s-a apucat de strategia agricola, inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca presedintele Traian Basescu este preocupat de strategia agricola, atunci inseamna ca acesta se pregateste pentru functia de prim-ministru, el precizand totodata ca afirmatia sa este o gluma.

Ponta: Relu Fenechiu va pleca din Executiv daca va fi condamnat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Relu Fenechiu este un ministru eficient care si-a indeplinit toate obiectivele, dar daca va fi condamnat de instanta va pleca din Guvern.

Victor Ponta: Mi-ar parea rau sa-l demit pe Relu Fenechiu, este un ministru foarte eficient

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca i-ar parea rau ca Relu Fenechiu sa nu mai ocupe postul de ministru al Transporturilor, in cazul in care va fi condamnat in dosarul Transformatorul, apreciind ca acesta a fost foarte eficient in activitatea sa.

Ponta: Relu Fenechiu este un ministru eficient. Daca va fi condamnat, as regreta

Prim-ministrul a declarat luni ca Relu Fenechiu este un ministru eficient care si-a indeplinit toate obiectivele. Prim-ministrul si-a manifestat regretul pentru o posibila plecare a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

Victor Ponta, despre posibilitatea preluarii interimatului la Transporturi: Nu exclud aceasta varianta

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea preluarii conducerii interimare a ministerului Transporturilor, in cazul in care ministrul Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta in data de 4 iulie, insa a precizat ca isi doreste un interimat cat mai scurt.

Victor Ponta: Mi se pare rational ca referendumul pentru Constitutie sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul unei editii speciale de pe TVR1 ca un cvorum de 30% necesar pentru modificarea Constitutiei i se pare normal desi nu intelege termenul de 1 an de zile necesar pana se poate organiza referendumul dupa aceste norme. Premierul sustine ca, in acste conditii, i s-ar parea normal ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale. Ponta: Vin bani de la chinezi pentru infrastructura, autostrazi, energie si telecomunicatii.

Grabiti-va, ca poate nu mai putem decola! Avertizare de TAIFUN in regiunea chineza vizitata de Victor Ponta

Meterologii chinezi au emis o avertizare de taifun nivelul 1 pentru zona Hong Kong si Shenzhen, unde primul ministru Victor Ponta se afla in vizita oficiala, informeaza Mediafax. Taifunul se manifestata prin.

Victor Ponta: Ar fi bine ca Romania sa aiba in continuare un acord preventiv cu FMI

Romania ar fi bine sa aiba in continuare un acord preventiv cu Fondul Monetar International, dupa ce acordul recent s-a incheiat cu succes, fara ca Romania sa ia bani de la FMI, iar acum se poate imprumuta la dobanzile cele mai scazute din istoria tarii, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu acordat TVR in Hong Kong.

Ponta: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Premierul Victor Ponta este de parere ca daca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, deoarece Presedintia nu are nicio.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )