Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu s-a apucat de strategia agricola, inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Daca presedintele Basescu s-a apucat de strategia agricola, inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca presedintele Traian Basescu este preocupat de strategia agricola, atunci inseamna ca acesta se pregateste pentru functia de prim-ministru, el precizand totodata ca afirmatia sa este o gluma. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Ponta: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Premierul Victor Ponta este de parere ca daca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, deoarece Presedintia nu are nicio.

Ponta, in gluma: Daca Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de premier

Faptul ca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, pentru ca Presedintia nu are nicio legatura cu agricultura, a declarat premierul Victor Ponta luni, la Antena 3, precizand ca se refera in gluma la ideea ca Basescu sa devina premier, transmite Mediafax.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta, despre comentariile lui Basescu privind Constitutia: Vorbeste pentru tuterii aceia de la Miscarea Populara

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu este deranjat de declaratiile critice ale presedintelui Traian Basescu referitoare la revizuirea Constitutiei, apreciind ca acestea au fost facute pentru tuterii de la Miscarea Populara.

Victor Ponta despre declaratia lui Traian Basescu: Imi pierd foarte putin timp cu declaratiile domnului presedinte, schimbatoare si lipsite de substanta

Victor Ponta a declarat ca isi pierde putin timp cu declaratiile presedintelui Traian Basescu, atunci cand a fost intrebat cum comenteaza declaratia sefului statului de sambata referitoare la referendumul propus de acesta si modificarea Constitutiei, afirmand ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au considerat vesnici, iar referendumul sau va trece mai usor.

Victor Ponta se intalneste marti cu omologul sau chinez

Premierul roman Victor Ponta se va intalni, marti, la Beijing, cu omologul sau chinez Li Keqiang, urmand ca tot marti sa fie primit de presedintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping. Premierul efectueaza.

Victor Ponta, in turneu asiatic. Premierul a incercat sa convinga afaceristii straini sa investeasca in Romania.

Premierul Victor Ponta este la Beijing la aceasta ora, unde continua turneul asiatic. Maine se va intalni cu presedintele chinez Xi Jinping, dar si cu premierul din China. in toate aceste zile, seful.

Victor Ponta, in turneu asiatic. Premierul a incercat sa convinga afaceristii straini sa investeasca in Romania

Premierul Victor Ponta este la Beijing la aceasta ora, unde continua turneul asiatic. Maine se va intalni cu presedintele chinez Xi Jinping, dar si cu premierul din China. in toate aceste zile, seful.

Victor Ponta: Mi se pare rational ca referendumul pentru Constitutie sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul unei editii speciale de pe TVR1 ca un cvorum de 30% necesar pentru modificarea Constitutiei i se pare normal desi nu intelege termenul de 1 an de zile necesar pana se poate organiza referendumul dupa aceste norme. Premierul sustine ca, in acste conditii, i s-ar parea normal ca referendumul pentru modificarea Constitutiei sa se suprapuna cu alegerile prezidentiale. Ponta: Vin bani de la chinezi pentru infrastructura, autostrazi, energie si telecomunicatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )