Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, CE poate debloca programele

B1 B1,
Victor Ponta: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, CE poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara la Realitatea TV ca in cazul in care Guvernul va admite neregulile din programele derulate intre 2009-2011 si va plati corectii financiare, atunci Comisia Europeana. continuă pe B1

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie.

Victor Ponta: Daca presedintele Basescu imi da mandat, voi reprezenta Romania la summitul european

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca va participa la summitul european din noiembrie, daca presedintele Traian Basescu ii va da mandat de reprezentare a Romaniei.

Victor Ponta: Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta la dosar

Stenograme care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta la dosar. Am fost procuror atatia ani. Pe de alta parte, s-a mai intamplat chestia asta de atatea ori. Inclusiv cu mine, s-au dat stenograme la presa PDL-ista. Nu s-a sesizat nimeni. Daca dai stenograme cu domnul Basescu e ilegal. Nu putem sa ne hotaram odata ca e ilegal pentru toata lumea? Au creat acest monstru care se intoarce impotriva lor. Dupa ce scapam de domnul Basescu, sa nu mai apara in dosar stenograme care nu au legatura cu cauza, a declarat luni premierul Victor Ponta, chestionat de jurnalisti in legatura cu stenogramele aparute recent in presa, reprezentand interceptari ale unor convorbiri telefonice dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu.

Victor Ponta: Rezultatele ce vor fi anuntate de CE nu vor fi imbucuratoare, Romania va trebuie sa accepte corectii financiare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi.

Victor Ponta: Nu am taiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Executivul nu a taiat bani din bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. impreuna cu ministrul Transporturilor si cu ministrul de.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa mai crestem TVA-ul. Cred ca trebuie sa ajunga din nou la 19%, pana in 2016

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat miercuri, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, ca nu este nevoie ca Romania mai creasca TVA-ul, ba chiar a mentionat ca ar trebui redus trepat pana la.

Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin, desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin. Premierul Victor Ponta sustine ca este la moda.

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Cel de-al doilea pod peste Dunare va fi inaugurat maine in prezenta premierului Victor Ponta

Romania si Bulgaria sunt legate de un al doilea pod peste Dunare. Calafat-Vidin va fi inaugurat maine, in prezenta primul-ministrului Victor Ponta si a omologului sau bulgar, Boyko Borisov. Constructia va putea.

Victor Ponta a pierdut procesul cu Evenimentul Zilei.

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul intentat ziarului Evenimentul Zilei. Judecatoria Sectorului 1 a respins actiunea acestuia ca nefondata. Solutia poate fi atacata cu recurs, potrivit evz. ro. Victor Ponta era nemultumit de o ancheta jurnalistica si de un editorial: Ipocrizia lui Ponta costa 100. 000 de euro. PLUS de la cine a primit cadoul liderul PSD si Ponta, un socialist caviar cu usturoi Eu astept cu rabdare sa-mi vina randul la incasarea despagubirilor. Am deja un tanar si .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )