Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul a avizat nefavorabil amendamentul care poate trimite presa dupa gratii daca publica informatii din dosare penale (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a avizat nefavorabil amendamentul care poate trimite presa dupa gratii daca publica informatii din dosare penale (VIDEO)

Uite avizul, nu e avizul. Daca initial Guvernul a AVIZAT favorabil propunerea senatorului PSD Serban Nicolae de a modifica Codul Penal, iar cei care dezvaluiau informatii din dosare riscau sa fie pedepsiti cu. continuă pe B1

Guvernul spune ca a avizat nefavorabil amendamentul care poate trimite presa dupa gratii, la cateva ore dupa ce anuntase ca avizul e favorabil (VIDEO)

Uite avizul, nu e avizul. Daca initial Guvernul a AVIZAT favorabil propunerea senatorului PSD Serban Nicolae de a modifica Codul Penal, iar cei care dezvaluiau informatii din dosare riscau sa fie pedepsiti cu.

Guvernul a dat aviz favorabil amendamentului care poate trimite presa dupa gratii daca publica informatii din dosare penale

Guvernul a dat aviz favorabil amendamentului care prevede ca dezvaluirile din marile dosare de coruptie sa fie pedepsite cu inchisoarea. Masura prevede ca orice cetatean care dezvaluie informatii din dosarele.

Guvernul a avizat favorabil proiectul care vrea sa puna botnita jurnalistilor

Membrii Executivului au avizat favorabil, miercuri, initiativa senatorului PSD Serban Nicolae de modificare a Codului Penal, prin care dezvaluirea de informatii care nu au caracter public dintr-o cauza penala aflata in curs de cercetare se pedepseste cu inchisoarede la trei luni la doi ani sau cu amenda.

A fost sau n-a fost? Guvernul sustine ca a avizat nefavorabil initiativa legislativa care baga ziaristii in inchisoare daca publica informatii din dosarele penale, dupa ce inital comunicase un aviz favorabil. Intre timp, Ponta a aparat proiectul de lege

Guvernul a acordat in sedinta de miercuri aviz nefavorabil propunerii legislative initiate de senatorul PSD Serban Nicolae care prevede ca orice cetatean care dezvaluie informatii din dosarele penale risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare, proiect care a starnit o serie de critici in spatiul public dupa ce a fost aprobat tacit in luna septembrie de catre Senat. Initial, Biroul de presa al Guvernului a transmis miercuri dupa-amiaza ca Executivul a avizat favorabil proiectul legislativ, dar a revenit cu un comunicat la ora 22. 38 in care arata ca avizul a fost nefavorabil. Curios este insa ca premierul Ponta a luat apararea initiativei lui Serban Nicolae intr-o declaratie publicata de Agerpres si Mediafax in jurul orei 21. 00, deci inainte de al doilea comunicat al Guvernului, fara sa spuna nimic despre o eventuala eroare a Biroului de presa.

MAE acuza ca o decizie a Biroului Electoral Central, emisa cu trei zile inainte de vot, genereaza riscul unui vot multiplu in strainatate, care poate duce la vicierea grava a procesului electoral

Ministerul Afacerilor Externe semnaleaza public existenta unui risc serios de exercitare a votului multiplu in strainatate, ceea ce poate duce la vicierea grava a corectitudinii intregului proces electoral, in conditiile in care Biroul Electoral Central a decis ca cetatenii romani vor putea vota in strainatate pe baza cartii de identitate si in conditiile in care nu exista suficiente timbre autocolante cu insemnul Votat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )