Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta, despre Basescu: Singurul lucru bun este ca mai sunt 500 de zile si merge pe mare

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre Basescu: Singurul lucru bun este ca mai sunt 500 de zile si merge pe mare

Premierul Victor Ponta a comentat duminica seara, intr-o emisiune difuzata de Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora seful Guvernului avea nevoie de un mandat pentru a efectua recentul turneu in Asia. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre scandalul contractelor netransparente: Nu sunt convins ca prea multa libertate in companii la achizitii este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta considera ca ar trebui cautate solutii astfel incat sa fie modificat actul normativ aprobat de Parlament care prevede eliminarea procedurilor de achizitii publice pentru companiile cu capital de stat si regiile autonome. Nu sunt convins ca prea multa libertate in companii la achizitii publice este o idee foarte buna. As vrea sa va uitati cu totii sa sa vedem ce putem face in continuare. Nu as vrea sa revenim la sistemul la care nu stim pe ce cheltuie banii . )Acolo nu sunt convins ca solutia adoptata de Parlament este cea mai buna, s-a adresat premierul ministrilor prezenti la sedinta Guvernului de miercuri. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta, despre scandalul contractelor netransparente: Nu sunt convins ca prea multa libertate pentru companii la achizitii este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta considera ca ar trebui cautate solutii astfel incat sa fie modificat actul normativ aprobat de Parlament care prevede eliminarea procedurilor de achizitii publice pentru companiile cu capital de stat si regiile autonome. Eu nu sunt convins inca de faptul ca prea multa libertate la achizitii pentru companii si societati nationale e o idee buna. Parlamentul, sigur, decide, dar as vrea sa va uitati cu totii si sa vedem cum facem mai departe. Nu as vrea sa revina la sistemul in care nu stim pe ce cheltuie banii si va rog sa va uitati si daca e cazul, reintervenim cu un act normativ, s-a adresat premierul ministrilor prezenti la sedinta Guvernului de joi.

Victor Ponta despre scandalul de la bacalaureat: Atata timp cat sunt prim-ministru, nu accept asemenea abuzuri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a raspuns invitatiei lui Mihai Gadea, duminica seara, la Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost scandalul de la bacalaureat. Mama unui elev de la.

Victor Ponta despre scandalul de la bacalaureat: Atata timp cat sunt prim-ministru, nu accept asemenea abuzuri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a raspuns invitatiei lui Mihai Gadea, duminica seara, la Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost scandalul de la bacalaureat. Mama unui elev de la.

Victor Ponta, despre actiunea de la liceul Bolintineanu: In fata mea, responsabil e ministrul de Interne/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si ca il vede responsabil direct pe ministrul de Interne, care trebuie sa ii spuna de ce nu a stiut de la inceput, de ce a stiut gresit, pentru ca prima data mi-a zis mie ca nu erau mandate, dupa aia, ba era, ba nu era foarte clar. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat de reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. Declaratiile presedintelui m-au amuzat. Presedintele Basescu va fi istorie, o istorie trista. Mai sunt 500 de zile si merge pe mare, a declarat Ponta.

Victor Ponta, despre scandalul de la Bolintineanu: Din punctul meu de vedere, responsabil este ministrul de Interne

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 22. 00, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va discuta cu jurnalistul Mihai Gadea.

Dragnea: Am vorbit cu Ponta despre referendumul de revizuire a Constitutiei. Analizam in continuare

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat joi cu premierul Victor Ponta despre referendumul de revizuire a Constitutiei si despre regionalizare, iar concluzia a fost sa se analizeze.

Ponta: Mi-e lehamite de minciunile lui Basescu. Mai sunt 500 de zile si merge pe mare

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, la Antena 3, ca ii este lehamite de minciunile sustinute de presedintele Traian Basescu in declaratii publice. Singurul lucru bun este ca stiu ca mai sunt 500 de zil.

VIDEO Victor Ponta: Basescu va mai pacaleste. Mi s-a parut comic - e mai bun ca mine, mai bun la ce? Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama. Va minte

Basescu va mai pacaleste. Se bazeaza cumva in mod gresit ca noi mai avem o datorie de la Rompetrol, dar acea datorie s-a transformat in actiuni. Mi s-a parut comic domnul presedinte. E mai bun ca mine, mai bun la ce? Sincer, ceea ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta. Va minte, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, in replica la afirmatiile facute joi seara de presedintele Traian Basescu la Digi 24. Intrebat daca este pusa in pericol coabitarea cu seful statului, primul ministru a raspuns Nu. De ce?.

Victor Ponta la Antena 3: Actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu aduce aminte de vremurile comuniste/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta este prezent in aceasta seara in studiul Antenei 3. Victor Ponta declara ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. emisiunea este in desfasurare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )