Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca. continuă pe B1

Victor Ponta, despre demisia lui Ilie Sarbu: Din decembrie n-a mai vrut sa fie lider de grup. L-am rugat frumos sa mai stea o sesiune (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit duminica cu social democratii pentru a discuta cine va conduce in continuare grupul senatorial PSD. Premierul a declarat ca de ca de cand ocupa functia de sef al guvernului a participa.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

Eurodeputat PNL: Cer public premierului Victor Ponta sa ne spuna cum e pregatita Romania sa faca fata crizei imigrantilor

Eurodeputatul PNL Daniel Buda i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, in conditiile in care tarii noastre i s-a stabili.

Victor Ponta: Nu este nicio problema de comunicare cu ministrii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca nu exista nicio problema de comunicare cu ministrii. intrebat daca exista o problema de acest fel cu ministrii, premierul a.

Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre gazele din Marea Neagra

Premierul Victor Ponta a primit astazi la Palatul Victoria o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale din Marea Neagra. Primirea a avut loc in contextul vizitei in Romania a Vicepresedintelui ExxonMobil Exploration Company, Michael Cousins si a Vicepresedintelui pentru operatiunile din Europa, Tristan Aspray, informeaza Guvernul.

Victor Ponta a avut o intalnire cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a primit miercuri, la Palatul Victoria, o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale.

Declaratie neasteptata a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna, prin proiectul de Cod fiscal inaintat in Parlament, masuri fiscale care sa .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )