Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, despre dosarul de coruptie al lui Toni Grebla

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre dosarul de coruptie al lui Toni Grebla

Premierul Victor Ponta a explicat, duminica, seara, ca nu vrea sa comenteze dosarul de coruptie al judecatorului CCR, Toni Grebla. continuă pe România Liberă

Doi parlamentari, vizati in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla

Doi parlamentari ar fi vizati in dosarul in care este urmarit penal judecatorul Curtii Constitutionale, Toni Grebla, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit acestor surse, ar fi vorba despre.

Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si grup infractional organizat

Actualizare 11:52 Deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati in dosarul lui Grebla Deputatii PSD de Bacau Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati astazi la DNA in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla, scriu mass media, mentionand ca parlamentarii ar fi suspecti in legatura cu unele contracte din domeniul energiei. --- * Bircina finul lui Grebla), la DNA: Am bani, de nu stiu ce sa mai fac cu ei * Cap al masoneriei din Romania, audiat in dosarul lui Grebla * Zegrean, despre Grebla: Are toate drepturile sa participe la sedintele CCR, pana la lamurirea situatiei * Grebla: Prezenta mea la DNA nu are nicio legatura cu activitatea la CCR * Toni Grebla ar fi primit bani de la Ion Bircina, promitandu-i interventii la functionari publici * Grebla ar fi primit un BMW X5 si materiale electorale pentru campania electorala din 2012.

VIDEO Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Grebla, acuzat ca a vrut sa incalce embargoul Rusiei asupra importului de alimente din UE

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 11:26 Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului CCR Toni Grebla, este audiat joi de DNA. Ora 11. 05: DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept Doi si-un sfertOra 11:00 Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

VIDEO UPDATE Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, adus cu mandat la DNA sub suspiciunea de trafic de influenta. Grebla ar fi primit materiale electorale, o masina si doua rochii de la un om de afaceri

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Premierul sarb a discutat cu Ponta despre importul de gaze din regiunea Marii Negre

Premierul sarb Aleksandar Vucic a declarat joi ca a discutat cu omologul sau roman, Victor Ponta, despre posibilitatea ca Serbia sa importe gaze naturale din portiunea romaneasca a Marii Negre, potrivit.

Toni Grebla, noi clarificari despre dosarul sau de coruptie

Judecatorul CCR, Toni Grebla, a declarat, duminica seara, cu privire la dosarul in care este cercetat de DNA, ca nu a facut niciodata afaceri comerciale.

Dosarul Toni Grebla duce la Transelectrica prin Iulian Iancu

Opt persoane, printre care deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova, alaturi de Horia Hahaianu, fost director general al Transelectrica, si afaceristul moldovean Victor Dolghi, sunt urmarite penal in dosarul deschis de DNA judecatorului Curtii Constitutionale CC) Toni Grebla.

100 de minute. Toni Grebla, primul judecator CCR ridicat pentru coruptie

Toni Grebla este primul judecator al Curtii Constitutionala care a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de coruptie. Acesta ar fi primit mita de la un fin afacerist. Editorul emisiunii 100 de.

VIDEO UPDATE Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, urmariti penal in dosarul lui Toni Grebla

Stire actualizata DNA a inceput urmarirea penala fata de Lucian Sova si Iulian Iancu in dosarul in care este vizat Toni Grebla. Cei doi sunt acuzati de folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere in partid in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul. Lucian Sova a fost adus la DNA joi la pranz, transmit televiziunile de stiri. Lucian Sova si Iulian Iancu au fost secretari de stat la Ministerul Economiei in perioade diferite. Iulian Iancu si Lucian Sova sunt parlamentari PSD de Bacau.

Masonul Bartolomeu Constatin Savoiu, audiat la DNA, in dosarul in care este cercetat judecatorul Toni Grebla (VIDEO)

Generalul in rezerva Bartolomeu Constatin Savoiu si Marele Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei - 1880, a fost audiat joi dimineata la DNA, in dosarul in care este cercetat judecatorul CCR Toni Grebla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )