Libnet.ro
UNICEF

05:15

100 de minute. Toni Grebla, primul judecator CCR ridicat pentru coruptie

Antena3 Antena3,
100 de minute. Toni Grebla, primul judecator CCR ridicat pentru coruptie

Toni Grebla este primul judecator al Curtii Constitutionala care a fost ridicat de procurorii DNA sub acuzatia de coruptie. Acesta ar fi primit mita de la un fin afacerist. Editorul emisiunii 100 de. continuă pe Antena3

Cum isi pierde Toni Grebla mandatul de judecator CCR

Magistratul CCR Toni Grebla este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta si luare de mita. Cat mai poate ramane Toni Grebla in functia de judecator constitutionalist, purtand in spate aceste acuzatii?.

Toni Grebla, acuzat de trafic de influenta si luare de mita. Cum isi pierde mandatul de judecator CCR

Magistratul CCR Toni Grebla este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta si luare de mita. Cat mai poate ramane Toni Grebla in functia de judecator constitutionalist, purtand in spate aceste acuzatii?.

Monica Macovei: Toni Grebla trebuie sa demisioneze de la CCR. Pe primul loc este credibilitatea Curtii, nu situatia personala a domnului Grebla

Europearlamentarul Monica Macovei a declarat joi in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV ca judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta ar trebui sa isi dea demisia.

Monica Macovei: Toni Grebla trebuie sa demisioneze de la CCR. Pe primul loc este credibilitatea Curtii, nu situatia personala a domnului Grebla (VIDEO)

Europearlamentarul Monica Macovei a declarat joi in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV ca judecatorul Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta ar trebui sa isi dea demisia.

VIDEO Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Grebla, acuzat ca a vrut sa incalce embargoul Rusiei asupra importului de alimente din UE

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 11:26 Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului CCR Toni Grebla, este audiat joi de DNA. Ora 11. 05: DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept Doi si-un sfertOra 11:00 Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

VIDEO UPDATE Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, adus cu mandat la DNA sub suspiciunea de trafic de influenta. Grebla ar fi primit materiale electorale, o masina si doua rochii de la un om de afaceri

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Augustin Zegrean despre cazul Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Nu ii putem cere demisia, avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut primele declaratii dupa aducerea cu mandat la DNA si punerea sub urmarire penala a judecatorului CCR Toni Grebla pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Augustin Zegrean a declarat ca Grebla poate fi cercetat fara nicio aprobare de la nimeni si nu poate fi suspendat din CCR pana in momentul in care s-ar pune in discutie arestarea sau trimiterea in judecata. Pentru noi a fost o surpriza uriasa, este pentru prima data cand un judecator, nu doar un judecator, nicio alta persoana din CCR nu a fost in aceasta situatie, a afirmat Augustin Zegrean. El a mai explicat ca Demisia este un act personal, noi nu putem sa i-o cerem. Avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii.

VIDEO UPDATE Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, adus cu mandat la DNA

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Toni Grebla, URMARIT PENAL. DNA: Judecatorul CCR este anchetat pentru mai multe fapte, printre care si trafic de influenta

00 - Procurorii DNA au dispus, joi, efectuarea urmaririi penale fata de Toni Grebla, judecator CCR, fost senator, pentru mai multe fapte, printre care si trafic de influenta, se arata intr-un.

Presedintele CCR, in cazul lui Toni Grebla: Daca ar fi pus sub acuzare ar trebui sa se suspende din activitatea de judecator

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, referitor la implicarea judecatorului Toni Grebla intr-un dosar, ca in cazul in care acesta ar fi pus sub acuzare ar trebui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )