Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta, despre ministrul propus la Eductie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre ministrul propus la Eductie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educatie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Victor Ponta, despre remaniere: E o catastrofa

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, la un post de televiziune ca remanierea anuntata de prim-ministrul Dacian Ciolos e o catastrofa administrativa. , scrie Digi24. Nu e nici de.

inca un &171;tehnocrat &187; de mare valoare care sa se ocupe de Educatia din Romania

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua carti.

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult .

Victor Ponta, exclus de pe listele PSD?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut luni ca a auzit ca PSD nu il va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare. Cei doi lideri liberali au fost intrebati, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza informatiile aparute pe surse cum ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi discutat la Cotroceni despre fuziunea UNPR-PNL cu Gabriel Oprea, Valeriu Steriu.

Ponta, despre dosarul Rompetrol: miza nu sunt eu, ci faptul ca CEFC a vrut sa cumpere Kazmunaygas si sa investeasca in amarata noastra de Romanica

Fostul premier Victor Ponta a comentat, miercuri seara, informatiile aparute in presa privind stergerea datoriilor Rompetrol, mentionand ca miza nu este el, ci faptul ca o companie privata din China a vrut sa cumpere KazMunayGas si sa investeasca in Romania.

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate?. Victor Ponta, reactie dupa ce numele sau este vehiculat intr-o noua ancheta DNA

Numele fostului premier, Victor Ponta, ar fi vizat intr-o o ancheta a DNA cu privire la modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a.

Victor Ponta, reactie la un posibil nou dosar: Miza nu sunt eu, ci CEFC. O sa piarda iar...Romania!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, miercuri seara, informatiile aparute in presa privind stergerea datoriilor Rompetrol, mentionand ca miza nu este el, ci faptul ca o companie privata din China.

Surse: Victor Ponta, vizat de un nou dosar

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de.

Surse: Victor Ponta, vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )