Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta, reactie la un posibil nou dosar: Miza nu sunt eu, ci CEFC. O sa piarda iar...Romania!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie la un posibil nou dosar: Miza nu sunt eu, ci CEFC. O sa piarda iar...Romania!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, miercuri seara, informatiile aparute in presa privind stergerea datoriilor Rompetrol, mentionand ca miza nu este el, ci faptul ca o companie privata din China. continuă pe Antena3

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate?. Victor Ponta, reactie dupa ce numele sau este vehiculat intr-o noua ancheta DNA

Numele fostului premier, Victor Ponta, ar fi vizat intr-o o ancheta a DNA cu privire la modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a.

Surse: Victor Ponta, vizat de un nou dosar

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Eductie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educatie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Surse: Victor Ponta, vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol.

Victor Ponta: Sustin din toata inima, cu toata convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal sa fie Dragnea

Victor Ponta a declarat ca are un proiect politic personal si va sustine dupa alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE. Am un proiect politic personal. in continuare, eu cred ca ce am lansat.

Victor Ponta, despre remaniere: E o catastrofa

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, la un post de televiziune ca remanierea anuntata de prim-ministrul Dacian Ciolos e o catastrofa administrativa. , scrie Digi24. Nu e nici de.

Atac dur al lui Victor Ponta: Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea

Fostul premier Victor Ponta a comentat proiectul de tara anuntat de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Vad ca iar facem Conferinte Mamut si anuntam Planuri Cincinale de Dezvoltare bla.

Atac dur la adresa lui Victor Ponta: Pe baza plagiatului la doctorat a castigat minimum 700.000 de euro

Victor Ponta a fost atacat dur din cauza tezei sale de doctorat de jurnalistul Catalin Prisacariu, care ii transmite ca trebuie sa dea toti banii inapoi, referindu-se la cei pe care i-a castigat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )