Libnet.ro
UNICEF

23:30

Surse: Victor Ponta, vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Adevărul Adevărul,
Surse: Victor Ponta, vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol. continuă pe Adevărul

Surse: Victor Ponta, vizat de un nou dosar

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de.

Ponta, vizat de DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Fostul premier Victor Ponta este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o hotarare de guvern pe care a semnat-o, compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol, scrie EurActiv. ro.

Ponta, vizat intr-o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol

Victor Ponta este vizat intr-o noua ancheta a DNA. Procurorii vor sa stabileasca modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a Rompetrol,.

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate?. Victor Ponta, reactie dupa ce numele sau este vehiculat intr-o noua ancheta DNA

Numele fostului premier, Victor Ponta, ar fi vizat intr-o o ancheta a DNA cu privire la modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a.

Victor Ponta, reactie la un posibil nou dosar: Miza nu sunt eu, ci CEFC. O sa piarda iar...Romania!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, miercuri seara, informatiile aparute in presa privind stergerea datoriilor Rompetrol, mentionand ca miza nu este el, ci faptul ca o companie privata din China.

Victor Ponta, exclus de pe listele PSD?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut luni ca a auzit ca PSD nu il va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare. Cei doi lideri liberali au fost intrebati, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza informatiile aparute pe surse cum ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi discutat la Cotroceni despre fuziunea UNPR-PNL cu Gabriel Oprea, Valeriu Steriu.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Eductie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educatie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Victor Ponta: Sustin din toata inima, cu toata convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal sa fie Dragnea

Victor Ponta a declarat ca are un proiect politic personal si va sustine dupa alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE. Am un proiect politic personal. in continuare, eu cred ca ce am lansat.

Victor Ponta, despre remaniere: E o catastrofa

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, la un post de televiziune ca remanierea anuntata de prim-ministrul Dacian Ciolos e o catastrofa administrativa. , scrie Digi24. Nu e nici de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )