Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta, despre plangerea penala care il vizeaza: Daca eu sunt vinovat pentru Colectiv, atunci si Ciolos e vinovat pentru mortii de pe A2. Eu am demisionat, mi-am asumat raspunderea politica

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre plangerea penala care il vizeaza: Daca eu sunt vinovat pentru Colectiv, atunci si Ciolos e vinovat pentru mortii de pe A2. Eu am demisionat, mi-am asumat raspunderea politica

Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti, intrebat de plangerea care il vizeaza in cazul Colectiv, ca daca el e vinovat de mortii din clubul bucurestean, atunci si Dacian Ciolos este vinovat de moartea celor care au murit pe autostrada duminica, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Radu Banciu, despre plangerea penala a rudelor victimelor din Colectiv care il incrimineaza si pe Raed Arafat: Este o enigma cum acest individ de joasa speta continua sa mai fie in fruntea unei institutii atat de importante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plangerea penala depusa la Parchetul General de rudele mai multor victime din Colectiv in care sunt.

Victor Ponta scapa de controlul judiciar din dosarul Ponta-Blair: Curtea Suprema a admis contestatia depusa de fostul premier la masura preventiva impusa de procurori (VIDEO)

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis marti contestatia depusa de Victor Ponta si a ridicat controlul judiciar impus pe numele acesta de procurori in dosarul privind.

Victor Ponta a scapat de controlul judiciar in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Magistratii ICCJ au admis, marti, contestatia formulata de fostul premier Victor Ponta si au decis revocarea controlului judiciar impus acestuia de procurorii anticoruptie in dosarul vizitei lui Tony Blair.

Victor Ponta face o noua aroganta: Jos Obama! 4.000 de persoane, la coada la o sectie de votare in Cincinnati, Ohio

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, face haz de necaz intr-o postare pe pagina sa de Facebook, sustinand ca Barack Obama ar trebui sa-si dea demisia fiindca 4. 000 de persoane stau la coada la sectia de votare din Cincinnati Ohio - SUA.

Victor Ponta contesta controlul judiciar, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a ajuns in aceasta dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a contesta controlul judiciar in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania.

Victor Ponta, atac virulent la adresa ministrului Muncii: E un asasin! Zeci de mii de dolari sar din el

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, l-a atacat pe ministrul Muncii, Dragos Pislaru, dupa ce, acesta a declarat ca nu sustine majorarile salariale din sectorul bugetar, masura votata, luni, de Camera Deputatilor, cu 184 de voturi pentru si o abtinere.

Victor Ponta contesta controlul judiciar la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Tony Blair

Fostul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a ajuns in aceasta dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a contesta controlul judiciar in dosarul Tony Blair. Stire in curs de actualizare.

Ce venituri si ce datorii au Victor Ponta si Daciana Sarbu

Fostul premier Victor Ponta, candidat PSD pentru Camera Deputatilor in judetul Gorj, a obtinut venituri de aproape 130. 000 de lei ca premier si aproape 10. 000 de lei ca parlamentar, in anul fiscal trecut.

Reactie halucinanta a lui Ponta, dupa ce a aflat de plangerea penala impotriva sa in cazul Colectiv: Si Ciolos ar trebui sa raspunda pentru mortii de pe autostrada (VIDEO)

Daca eu sunt vinovat pentru ce s-a intamplat inColectiv, atunci si Ciolos ar trebui sa raspunda pentru mortii de pe autostrada, a fost reactia transanta a lui Victor.

Arafat, reactie la plangerea penala impotriva sa: Sunt convins ca unii ma vor judeca si condamna, dar vreau sa va reamintesc ca, pentru moment, e vorba doar despre o plangere

Raed Aradat a avut o scurta reactie pe Facebook, dupa ce rude ale victimelor din Colectiv au depus la Parchetul General o plangere penala si impotriva sa. Detalii AICI) Secretarul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )