Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta, despre Sevil Shhaideh: Am aflat ca doamna ministru, desi este musulman, are un nas crestin. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre Sevil Shhaideh: Am aflat ca doamna ministru, desi este musulman, are un nas crestin. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul sedintei de Guvern, despre noul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, negand informatiile potrivit caror l-ar avea pe nas pe Liviu Dragnea. Am aflat ca doamna. continuă pe B1

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Ponta: I-am transmis lui Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie ministru la MDRAP

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie numita ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, conform Mediafax .

Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltarii. Liviu Dragnea, intrebat daca e fina lui: In religia musulmana nu exista termenul de nas. Am fost martor

Sevil Shhaideh, secretar de stat in MDRAP, a fost numita miercuri ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei, portofliu pe care il preia de la Liviu Dragnea. Aceasta a depus la ora 17:00 la Cotroceni juramanatul de investire in functie. Sevil Shhaideh este o apropiata a lui Liviu Dragnea. Presa a relatat ca Shhaidehh ar fi fina lui Liviu Dragnea si a fostul sef de CJ Nicusor Constantinescu, afirmatie facuta si de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga. Intrebat despre relatia sa de rudenie cu noul ministru, Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori. Referindu-se la acest subiect, premierul Victor Pontai-a calificat drept prosti pe jurnalistii care au transmis ca Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea: Am aflat ca doamna ministru, desi e musulmana, are un nas crestin. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa pland cand aud atatia prosti care publica stiri. Vezi in articol CV-ul noului ministru al Dezvoltarii Sevil Shhaideh.

Victor Ponta a confirmat ca Sevil Shhaideh va fi noul Ministru al Dezvoltarii. Ceremonia oficiala va avea loc la ora 17:00 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a confirmat ca noul Ministru al Dezvoltarii va fi Sevil Shhaideh, fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, informeaza B1 TV. Ceremonia de punere in functie va avea loc la ora.

Sevil Shhaideh, numita in functia de ministru al MDRAP

Sevil Shhaideh a fost numita ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul prin care ia act de demisia lui Liviu Dragnea.

Ministrul roman care a jurat pe Coran. Sevil Shhaideh, fina de cununie a baronilor Dragnea si Constantinescu, s-a legat de Guvernul PSD si prin sotul sirian

Constanteanca Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Economista in varsta de 51 ani, de origine turco-tatara, este mai cunoscuta in mediul public drept fina lui Liviu Dragnea ministrul demisionar de la MDRAP) si a lui Nicusor Constantinescu. Cei doi demnitari PSD sunt parintii spirituali ai lui Sevil, care s-a maritat in 2011 cu un sirian, Akram Shhaideh.

Sevil Shhaideh depune astazi juramantul de investitura in functia de ministru al Dezvoltarii. Cine este succesorul lui Dragnea

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Sevil Shhaideh sa devina noul ministru al Dezvoltarii in locul lui Liviu Dragnea, urmand ca depunerea juramantului sa aiba loc in aceasta dupa-amiaza.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )