Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta, despre zvonurile referitoare la negocieri intre membri PSD si Traian Basescu: Nu am dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui. Acel membru va fi exclus din PSD

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, despre zvonurile referitoare la negocieri intre membri PSD si Traian Basescu: Nu am dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui. Acel membru va fi exclus din PSD

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la zvonurile cu privire la negocierile intre anumiti membri PSD si Traian Basescu pentru o nominalizare la functia de prim-ministru, ca nu are dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui. Initial, cand Ponta a fost intrebat de discutiile dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, el a raspuns zambind: Haideti ca m-ati binedispus, cand mi-ati zis de Mircea Geoana m-ati binedispus. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre zvonurile referitoare la negocieri intre membri PSD si Traian Basescu: Nu am dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la zvonurile cu privire la negocierile intre anumiti membri PSD si Traian Basescu pentru o nominalizare la functia de prim-ministru, ca nu are dovezi ca presedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit si in numele presedintelui.

Victor Ponta despre Adrian Nastase: In conformitate cu procedurile legii, urmeaza sa fie eliberat

Adrian Nastase urmeaza sa fie eliberat din inchisoare in conformitate cu procedurile legii, a declarat, marti, liderul social-democrat Victor Ponta. Premierul a subliniat ca nu uita faptul ca pe 20 februarie 2010, cand am candidat la conducerea unui partid infrant, unul dintre cei care mi-a fost aproape a fost domnul Nastase. El a adaugat ca Imi doresc sa fie liber, conform procedurilor legale, sa fie alaturi de familia sa. La domnul Tapalaga ma refeream , ca avea impresia ca o sa atac inchisoarea ca sa-l eliberez.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre Mircea Geoana: in ceea ce priveste faptele mele, regret de multe ori

Fiind intrebat de jurnasiti daca ii pare rau ca i-a mai dat o sansa senatorului Mircea Geoana, premierul Victor Ponta a declarat ca nu regreta nimic in privinta oamenilor. Nu regret niciodata nimic in.

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

Ce ascunde oferta lui Victor Ponta catre UDMR

Negocierile dintre PSD si UDMR privind o eventuala cooptare la guvernare sau sustinere in Parlament au inceput inainte de alegerile din 9 decembrie si au ca scop in primul rand securizarea pozitiei PSD la guvernare in fata PNL, au declarat pentru HotNews. ro surse din Uniune. Discutiile au avut loc intre Victor Ponta si Kelemen Hunor. Asta ii tine in sah pe liberali, care vor fi limitati in a santaja PSD la guvernare, au precizat sursele citate. Declaratia lui Victor Ponta facuta imediat dupa anuntarea alegerilor i-a luat pe surprindere pe liberali, care au fost pusi evident in fata unui fapt implinit. Ce ar putea obtine insa UDMR?.

Dan Diaconescu: Este imposibil ca Victor Ponta sa treaca de pragul de 51%

Dan Diaconescu, presedintele PPDD, a declarat, duminica seara, dupa ce televiziunile au publicat exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, ca exsita o diferenta de 5. 000 de voturi intre el si Victor Ponta,.

Victor Ponta: Decizia privind marirea taxelor apartine autoritatilor locale

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu se pune problema unor mariri de taxe si impozite, ci ca este vorba doar despre o actualizare a taxelor locale cu inflatia. in sedinta de guvern a revenit.

Victor Ponta, catre MAI: Vreau maine un raport al situatiilor anormale, cei nepregatiti vor plati cu functia

Premierul Victor Ponta a cerut, duminica, Ministerului Administratiei si Internelor, un raport despre judetele si drumurile unde au existat situatii anormale in ziua alegerilor parlamentare si a anuntat ca.

Ponta despre inghetarea salariilor in 2013: Noi ne-am obligat sa reintregim salariile; Alte mariri de salarii... nu ne-am obligat

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, miercuri, daca salariile vor fi inghetate in 2013, in conditiile in care Guvernul a aprobat un proiect de ordonanta de urgenta prin care au fost prelungite si in 2013 o serie de masuri de austeritate adoptate de guvernele anterioare. Haideti sa lamurim un lucru. Noi ne-am obligat si ne-am tinut de cuvant sa reintregim salariile, si inclusiv majorarea de la 1 decembrie este acoperita, chiar si in lipsa bugetului . ) Alte mariri de salarii. nu ne-am obligat si probabil ca vor fi facute numai punctual acolo unde se economisesc resurse din alta parte, a raspuns Ponta.

Ponta despre Nastase: in conformitate cu procedurile prevazute de lege, urmeaza sa fie eliberat

Premierul Victor Ponta a declarat ca nici nu ii trece prin cap sa uite ca Adrian Nastase i-a fost alaturi in 2010, atunci cand a candidat pentru conducerea unui partid infrant si descurajat, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )