Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta dezvaluie in exclusivitate functia pe care o vizeaza. Ce planuri de viitor are

Antena3 Antena3,
Victor Ponta dezvaluie in exclusivitate functia pe care o vizeaza. Ce planuri de viitor are

Victor Ponta a dezvaluit, in exclusivitate la emisiunea QA, planurile sale politice pentru perioada viitoare. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pandeste Partidul Social Democrat si anume guvernarea de mana a doua, in cadrul unui interviu la o televiziune de stiri.

Ministerul Educatiei: CNATDCU da miercuri vot final in cazul plagiatului lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri votul final al membrilor Consiliului General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare privind retragerea titlului de doctor in drept. Contestatia lui Victor Ponta la decizia privind plagiatul lucrarii sale de doctorat a fost respinsa de comisia de specialitate, care a mentinut verdictul si recomandarea de retragere a titlului de doctor.

Victor Ponta da cartile pe fata in cazul prieteniei cu Erdogan

Victor Ponta a explicat, sambata seara la QA cu Alessandra Stoicescu, care este relatia sa cu Recep Tayyip Erdogan. Am avut, si am facut eforturi in acest sens, sa am o relatie.

Victor Ponta: Fara sa ne dam seama, democratia in Romania a fost ucisa

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook un mesaj in care reamintea referendumul din 2012. Fostul premier considera ca atunci democratia in Romania a fost ucisa, potrivit.

Verdict final: Victor Ponta ramane fara titlul de doctor. CNATDCU: Teza a fost plagiat

Contestatia pe care a depus-o fostul premier Victor Ponta, dupa ce a primit verdictul de plagiat, a fost respinsa de Consiliul general al CNATDCU, informeaza, miercuri, un post de televiziune. Si Comisia.

Victor Ponta, fata in fata cu Alessandra Stoicescu intr-un interviu incendiar. Raspunsuri explozive, la QA, de la 21.30, la Antena 3

Victor Ponta, fata in fata cu Alessandra Stoicescu intr-un interviu incendiar. Cine ameninta cu puscaria, pe cine acuza ca trage sforile tarii si impune numiri cheie in Justitie, cine.

Victor Ponta il aplauda pe Klaus Iohannis: Ce slugi sinistre

Fostul prim-ministru al Romaniei Victor Ponta, atrage atentia asupra faptului ca, pe vremea cand acesta declara ce a declarat presedintele Romaniei Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT, a fost.

Victor Ponta, mesaj cu subinteles dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Faptul ca in 2008 Alinuta isi bea cafeluta chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant

Victor Ponta a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu stie daca Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vintu, insa precizeaza legaturile viceguvernatorului BNR cu.

Victor Ponta, in doliu! Am pierdut o prietena extraordinara!

Victor Ponta a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, decesul unei colege de partid, filiala PSD din Bihor. Potrivit unui articol postat pe stiripesurse. ro, este vorba de deputatul PSD Bihor Sonia Draghici,.

Victor Ponta ramane fara titlul de doctor: Contestatia fostului premier la decizia de plagiat a fost respinsa oficial

Consiliul General al Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis oficial joi respingerea contestatie fostului premier Victor Ponta la decizia privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )