Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta: Dintr-o criza politica ar avea de castigat Rusia sau un dusman al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Dintr-o criza politica ar avea de castigat Rusia sau un dusman al Romaniei

Victor Ponta a afirmat joi ca, daca ar renunta la mandatul de premier s-ar crea o criza politica din care ar avea de castigat Rusia sau un dusman al Romaniei. continuă pe Hotnews

Mihai Voicu: Cer demisia imediata a premierului Victor Ponta pentru a evita intrarea tarii intr-o criza politica profunda

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, ii cere lui Victor Ponta demisia imediata din functia de prim-ministru pentru a evita intarea tarii intr-o criza politica profunda, informeaza Agerpres. Dupa ce.

UNPR: O criza politica poate periclita in mod grav interesul national. Vrem sa continuam guvernarea cu Victor Ponta

O criza politica poate afecta grav interesul national, considera cei de la UNPR, care subliniaza ca optiunea Uniunii a fost si ramane aceea de a continua guvernarea si parteneriatul politic corect atat cu.

PNL: Victor Ponta trebuie sa demisioneze imediat, acuzatiile impotriva sa sunt incompatibile cu functia de prim-ministru

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cer demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, si fac apel la seful Guvernului sa recurga la acest gest pentru a evita o criza politica. Victor.

Victor Ponta explica de ce va continua sa guverneze

Premierul Victor Ponta a declarat dupa ce Comisia Juridica a deputatilor a avizat negativ cererea de urmarire penala pe numele lui, ca va continua sa guverneze, intrucat o criza politica acum in Romania, ar fi o greseala.

UNPR: Optiunea noastra ramane aceea de a continua parteneriatul politic corect cu premierul Victor Ponta

UNPR considera ca o criza politica poate periclita in mod grav interesul national si precizeaza ca optiunea Uniunii a fost si ramane aceea de a continua guvernarea si parteneriatul politic corect atat cu premierul Victor Ponta, cat si cu presedintele Klaus Iohannis.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Ce spune vicepremierul Gabriel Oprea despre eventuala demisie a lui Victor Ponta

Gabriel Oprea, vicepremier si ministrul de Interne, a declarat, la Timisoara, ca Romania nu trebuie sa intre intr-o criza politica prin schimbarea primului-ministru si a Guvernului, adaugand ca atunci cand se va discuta motiunea depusa de PNL in Parlament UNPR va sustine actuala guvernare.

UNPR continua guvernarea si parteneriatul politic cu premierul Victor Ponta

UNPR considera ca o criza politica poate periclita in mod grav interesul national si precizeaza ca optiunea Uniunii a fost si ramane aceea de a continua guvernarea si parteneriatul politic corect atat.

Gabriela Firea: Se forteaza o criza politica. Ea nu exista decat daca premierul isi da demisia fara sa aiba motive

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela vranceanu Firea, a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a vorbi despre situtia premierului Victor Ponta, dar si a partidului, in cazul unei demisii. Care vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )