Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta: Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat luni ca, in opinia sa, eurodeputatul german Elmar Brok este un politician demagog, iresponsabil si populist, care impartaseste o 'gandire nazista' ca aceea a eurodeputatului PDL Monica Macovei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: Brok e demagog, iresponsabil, populist. Ca si Macovei, are o gandire nazista, fascista

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca europarlamentarul german Elmar Brok este demagog, iresponsabil si populist, care are o gandire nazista, fascista, la fel ca eurodeputatul PDL Monica Macovei. Avem pol.

Eurodeputatul german Elmar Brok ii raspunde lui Victor Ponta: Reprosul sau se va intoarce impotriva sa

Europarlamentarul german Elmar Brok ii raspunde premierului roman Victor Ponta, afirmand ca reprosul acestuia se va intoarce impotriva sa.

Elmar Brok: Reprosul lui Ponta se va intoarce importriva lui

Europarlamentarul german Elmar Brok afirma ca majoritatea romanilor si bulgarilor sunt bineveniti in orice stat UE, dar cei putini care incalca regulile trebuie determinati sa le respecte, el afirmand si ca.

PSD cere demisia europarlamentarului Elmar Brok pentru declaratiile despre imigrantii romani.

Delegatia PSD din PE ii va cere europarlamentarului CDU Elmar Brok sa demisioneze din functiile avute in PE dupa ce acesta a declarat ca imigrantii care vin in Germania doar pentru a beneficia de ajutoare ar trebui expluzati si ca amprentarea ar fi solutia pentru evitarea intrarilor multiple, relateaza Mediafax. Delegatia PSD din PE va face doua demersuri: 1. Va solicita oficial conducerii PE si grupului PPE sa isi exprime pozitiile si sa se delimiteze de afirmatiile lui Elmar Brok; 2. Ii va .

PSD ii va cere lui Elmar Brok sa demisioneze din functiile pe care le are in Parlamentul European

Grupul social-democratilor din Parlamentul European va cere demisia lui Elmar Brok, pentru declaratiile privind amprentarea imigrantilor romani. Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca grupul.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati, potrivit surselor de presa.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. La ce ar ajuta amprentarea

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. Acesta sustine ca persoanele care vin in Germania cu scopul de a cere ajutoare.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

Unii politicieni germani nu-i vor pe imigrantii saraci, in tara lor. Unul dintre acestia este eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a cancelarului Angela Merkel, care a propus vineri repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina. Imigrantii care vin in Germania ca sa acceseze ajutoare de somaj, ajutoare pentru familii si .

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Victor Ponta: Am incheiat anul cu un deficit de 2,5% din PIB si crestere economica mai mare

Romania a incheiat anul 2013 cu un deficit bugetar de 2,5% din PIB si o crestere economica mai mare decat cea prognozata, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Am incheiat acest an - acum lucrurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )