Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta: Esecul motiunii este al domnului Orban. In toamna trebuie sa ne pregatim mai bine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Esecul motiunii este al domnului Orban. In toamna trebuie sa ne pregatim mai bine

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, il acuza pe presedintele PNL, Ludovic Orban, de esecul motiunii de cenzura. Ponta spune ca in toamna el va incerca sa dea jos Guvernul, pentru a forma un Cabinet sustinut tot de parlamentari PSD si ALDE, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Ne este imposibil sa sustinem Guvernul Dancila/ Esecul motiunii este al domnului Orban (VIDEO)

Victor Ponta a criticat felul in care PNL si Ludovic Orban a pregatit motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila. Desia a precizat ca nu sustine acest guvern, esecul motiunii este al.

Victor Ponta: Ne este imposibil sa sustinem Guvernul Dancila / Esecul motiunii este al domnului Orban (VIDEO)

Victor Ponta a criticat felul in care PNL si Ludovic Orban a pregatit motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila. Desia a precizat ca nu sustine acest guvern, esecul motiunii este al.

Negocieri intre PSD si partidul condus de Victor Ponta, pe marginea motiunii de cenzura

Parlamentarii membri ai Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, au negociat si continua negocierile cu lideri si PSD si parlamentari social-democrati pe marginea motiunii de cenzura, a confirmat deputatul.

Nu votam un Guvern Orban

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a spus astazi ca formatiunea sa nu sustine un Guvern condus de liderul PNL, Ludovic Orban, si l-a propus pentru functia de premier pe fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu.

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Victor Ponta: Vom sprijini orice efort de inlocuire a acestui guvern incompetent si obedient. Nu il vom sprijini pe Ludovic Orban ca premier (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ca grupul alesilor care au trecut la Pro Romania va sprijini la vot motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului condus de Viorica Dancila. Vom sprijini orice efort de.

Victor Ponta, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Ce decizie a luat fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca nu sustine Guvernul Dancila si ca PNL a procedat gresit, motiunea de cenzura neavand nicio sansa sa treaca in Parlament. Ne este imposibil.

VICTOR PONTA, mutare SURPRIZA in razboiul contra lui DRAGNEA: Altfel se duce in GROAPA

Victor Ponta, a declarat miercuri seara ca isi doreste ca Liviu Dragnea, sa elibereze PSD pentru a evita prabusirea completa a partidului. Nu ii doresc rau personal, dar mi-as dori foarte tare sa.

Victor Ponta REFUZA sa dezvaluie sursa fotografiei - AVERTISMENT pentru Dragnea: intrebati-l pe el, ca stie bine. A inteles mesajul (FOTO)

Dupa ce a incins spiritele cu publicarea fotografiei cu Liviu Dragnea in compania statului paralel, Victor Ponta refuza sa rezvaluie sursa imaginii. A fost un mesaj pe care domnul Dragnea l-a inteles,.

Ioan Rus si anunta sustinerea pentru Miscarea Pro Romnia, a lui Victor Ponta: PSD s-a bagat pe o strada cu sens unic, nu mai exista iesiri nici n dreapta, nici n stnga si o sa dam cu capul n gard

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, lider al grupului din PSD cunoscut sub numele de Grupul de la Cluj, a anuntat marti, la Realitatea TV, ca a decis sa sustina Miscarea Pro Romania, creata de Victor Ponta, Sorin Campeanu si Daniel Constantin. El a criticat in termeni foarte duri PSD si unanimitatea cu care se iau deciziile in partid, pe care o considera inspaimantatoare, concluzia sa fiind: PSD s-a bagat pe o strada cu sens unic, nu mai exista iesiri nici in dreapta, nici in stanga si o sa dam cu capul in gard, relateaza News. ro.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )